خبر فوری: رفع فیلترینگ

بازنشستگان کرمانشاهی خواستار اعمال حق مناطق جنگی در فیش حقوقی خود هستند

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به تجمع بازنشستگان و مستمری‌بگیران کرمانشاهی، گفت: دغدغه این افراد اعمال حق مناطق جنگی در فیش حقوقی است که امیدواریم دولت در این زمینه منابع لازم را پیش‌بینی کند تا در فیش حقوقی آنها اعمال شود.

به گزارش ایرنا؛ «اسکندر کاکایی» روز دوشنبه و در اولین روز از هفته تامین اجتماعی در نشست خبری ضمن تبریک این هفته با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه ماهیانه ۵۳۵ میلیارد تومان مستمری پرداخت می‌کند، افزود: بر اساس قانون حقوق مستمری بگیران در سال ۱۴۰۲ به میزان ۲۷ درصد افزایش یافت اما با توجه به وضعیت معیشتی آنها و تورم موجود، تقاضای افزایش حقوق خود را دارند که باید از مجرای قانونی و با تصویب هیات وزیران صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه پرداخت بیمه بیکاری از ۶ تا ۵۰ ماه بسته به سوابق بیمه‌ای افراد متغیر است و امروز به سه هزار و ۵۰۰ کرمانشاهی به صورت ماهیانه بیمه بیکاری پرداخت می شود، اظهار داشت: ملاک پرداخت بیمه بیکاری نداشتن شغل و درآمد افراد است که برای اثبات این موضوع بازرسی انجام می شود اما بازرس تامین اجتماعی حق ندارد برای بازرسی به درب خانه فرد بیکار مراجعه کند.

بازنشستگان کرمانشاهی خواستار اعمال حق مناطق جنگی در فیش حقوقی خود هستند
اسکندر کاکایی مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه

جزییاتی از طرح بخشودگی جرائم کارفرمایان

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به اینکه بخشودگی جرائم کارفرمایان در حال اجراست، گفت: بخشنامه بخشودگی جرائم کارفرمایان تا ۳۱ مرداد ماه اعتبار دارد و کارفرمایان می‌توانند با مراجعه به سایت es.tamin.ir، درخواست بخشودگی جرائم خود را تا پایان سال ۱۴۰۱ ارسال کنند.

کاکایی با بیان به اینکه مهار تورم و رشد تولید یکی از مهمترین سیاست های سازمان تامین اجتماعی در سال جاری است، افزود: در همین راستا این سازمان بخشنامه بخشودگی جرائم کارفرمایان را صادر کرد تا با شرایط اقتصادی سختی که وجود دارد، کارفرمایان بتوانند نسبت به رشد و تثبیت اشتغال های ایجادی اقدام کنند که لازم به ذکر است این بخشنامه در خصوص کارگاه هایی با ۱۰۰ بیمه شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه از تقسیط بدهی کارفرمایان با مدت زمان های مختلف خبر داد و گفت: اگر کارفرما بعد از مراجعه برای بخشودگی جرائم، بدهی معوق خود را نقدی پرداخت کند و یا در ۱۲ قسط به شرطی که هر ماه لیست حق بیمه را ارسال کنند، ۱۰۰ درصد بدهی های آنها بخشوده خواهد شد و این در حالی است با تقسیط بدهی ها در ۱۸ قسط، ۸۵ درصد از جرائم کارفرمایان بخشیده می شود.

کاکایی با اشاره به اینکه با تقسیط ۲۴ ماهه، ۷۵ درصد، ۳۰ ماهه، ۶۰ درصد و ۳۶ ماهه، ۵۰ درصد از جرائم کارفرمایان بخشیده خواهد شد، گفت: تمام تلاش سازمان تامین اجتماعی این است در سخت ترین شرایط در کنار شرکای تجاری خود باشد و باید گفت که در سال ۱۴۰۱ سازمان تامین اجتماعی ماهانه ۳۹۰ میلیارد تومان مستمری پرداخت کرده که در سال جاری این مبلغ به ۵۳۰ میلیارد تومان رسیده است.

بیش از ۲۰ هزار کارگاه زیر پوشش تامین اجتماعی است

آنچنان که مدیرکل تامین اجتماعی استان توضیح داد هزینه های بلند مدت تامین اجتماعی شامل از کارافتادگی، بازنشستگی و فوت می شود و هزینه های کوتاه مدت نیز ازدواج، بیماری یا غرامت دستمزد، بارداری، پروتز، کفن و دفن، سفر و بیکاری را شامل می گردد که در این زمینه سازمان تامین اجتماعی در سال جاری ماهیانه ۲۶ میلیارد تومان به جامعه هدف خود کمک کوتاه مدت انجام می دهد.

وی با اشاره به اینکه تامین اجتماعی کرمانشاه ۲۶۰ هزار بیمه شده اصلی و با احتساب افراد تحت تکفل حدود ۷۶۷ هزار نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را زیرپوشش دارد افزود: همچنین تامین اجتماعی استان کرمانشاه ۲۰ هزار کارگاه، فروشگاه و کارخانه بزرگ و کوچک را تحت حمایت دارد و این در حالی است که این سازمان ماهیانه به ۸۲ هزار و ۵۰۰ هزار نفر مستمری بگیری اصلی با احتساب افراد تحت تکفل تقریبا به ۱۳۵ هزار نفر حقوق بازنشستگی پرداخت می‌کند.

کاکایی با بیان اینکه تعداد بیمه شده های مشاغل آزاد در سال ۱۴۰۱ به ۴۱ هزار و ۴۲۳ نفر رسیده است که بیش از چهار هزار و ۴۷۶ نفر نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش داشته است گفت : هشت هزار و ۷۳۱ نفر تحت پوشش بیمه زنان خانه دار در استان وجود دارد که نسبت به سال ۱۴۰۰ نزدیک ۷۰۰ نفر افزایش را نشان می دهد، هرچند این رقم در استان کرمانشاه کم و دلیل اصلی آن نیز منصرف شدن زنان خانه دار از پرداخت حق بیمه است و از طرفی طبق قانون جدید ۸۲۲ دانشجو نیز در استان خود را بیمه کرده اند و حق بیمه پرداخت می کنند.

پرداخت سهم ۲۰ درصدی بیمه توسط دولت در ۳۸ صنف

مدیرکل تامین اجتماعی استان در ادامه با اشاره به اینکه در مجموع ۳۸ صنف مانند نانوایی، جوشکاری، تراشکاری، خیاطی، قالیبافی و غیره داریم که دولت سهم ۲۰ درصد حق بیمه تا پنج کارگر را خودش پرداخت می کند ادامه داد : یکی از بیمه های احیا شده سال گذشته تامین اجتماعی، بیمه کشاورزی است که بعد از چند سال تعطیلی دوباره احیا شد به این صورت که دولت حق بیمه ۲۰ درصدی تا پنج نفر کارگر زمین های کشاورزی را به کارفرما پرداخت می کند.

وی در پایان افزود: سازمان تامین اجتماعی از طریق سامانه es.tamin.ir بیش از ۴۰ خدمت ارائه می کند و در ضمن اینکه شهروندان می توانند تمام سوالات خود را از طریق سامانه ۱۴۲۰ به صورت ۲۴ ساعته از کارشناسان ستاد مرکزی بپرسند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha