به گزارش روز سه شنبه ایرنا، محمدعلی فرزبود با بیان اینکه جشنواره خوشنویسی غدیر جایگاه ویژه ای در میان خوشنویسان کشور دارد، افزود: استقبال هنرمندان کشور از این جشنواره خوب و بالاست که این امر نشان دهنده اهمیت و جایگاه ویژه این جشنواره است.
وی به اهمیت هنر خوشنویسی و جایگاه تبریز در این حوزه اشاره و اضافه کرد: تبریز خاستگاه خط نستعلیق است و میرعلی تبریزی به عنوان مبدع این خط فاخر، زیبایی خاصی به حروف بخشیده و سالیانی است که این شیوه و زیبایی خطوط زینت بخش صفحات است.
وی اظهار کرد: هرگاه بزرگان تبریز به موضوع تربیت و پرورش در عرصه های مختلف وارد شده اند کار را تمام کرده و شایستگان ممتاز را به جامعه هنری و ادبی ایران تقدیم کرده اند که از نمونه های آن می توان به شهریار و پروین اعتصامی در عرصه شعر، میرعلی تبریزی در عرصه خوشنویسی و استاد اقبال آذر در عرصه موسیقی اشاره کرد.
فرزبود ادامه داد: ما مفتخریم که دهمین جشنواره خوشنویسی غدیر را در تبریز برگزار می کنیم و میزبان هنرمندانی از اقصی نقاط ایران هستیم.
به گزارش ایرنا، تعداد ۴۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است که ۵۱ درصد آثار ارسالی در رشته نستعلیق، ۲۷ درصد در رشته شکسته ، ۱۲ درصد در رشته ثلث و ۱۰ درصد در رشته نسخ می باشد.
دهمین جشنواره ملی خوشنویسی غدیر به منظور بهره گیری از مفاهیم ارزشمند قرآن مجید و عرض ارادت به ساحت مقدس مولای متقیان، امیرمومنان حضرت علی(ع)، بین هنرمندان خوشنویس کشور همزمان با دهه امامت و ولایت و عید سعید غدیر کار خود را از ۱۵ تیر در تبریز آغاز کرده است و تا فردا ادامه دارد.
اشاعه و ترویج هنر قدسی خوشنویسی و فرهنگ اسلامی، گسترش فعالیت های فرهنگی و هنری، ایجاد انگیزه و رقابت سازنده بین هنرمندان، ایجاد زمینه برای علاقه مندی جوانان به هنر و شناسایی و معرفی استعدادهای هنری از اهم اهداف این جشنواره است.
آیین اختتامیه و معرفی نفرات برتر این جشنواه فردا / پنجشنبه / از ساعت ۱۷ در تالار اقبال آذر مجتمع فرهنگی هنری ۲۹ بهمن تبریز برگزار می شود.
نمایشگاه آثار این جشنواره نیز در نگارخانه استاد میرعلی تبریزی و استاد یاسمی خانه فرهنگ تبریز برپاست.
نظر شما