بررسی نیمکت تیم‌ها در لیگ بیست و سوم؛ چرخه تکراری مربیان ادامه دارد!

تهران- ایرنا- با مشخص شدن وضعیت تمامی تیم‌های لیگ برتری، حالا ۱۶ تیم حاضر خود را برای حضور در بیست و سومین دوره این رقابت‌ها آماده می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایرنا، با پایان رقابت‌های لیگ برتر و آغاز فصل نقل و انتقالات، حالا تیم های حاضر در بیست و سومین دوره این مسابقات برای حضور هر چه بهتر به دنبال تقویت خود هستند. تمامی تیم‌ها با معرفی سرمربی خود، برنامه‌ریزی برای آماده‌سازی و تهیه لیست نقل و انتقالات در فصل پیش رو، کار خود را به صورت رسمی برای حضور هر چه بهتر در بیست و سومین دوره رقابت‌های لیگ برتر آغاز کرده‌اند.

از همین رو با هم به بررسی وضعیت نیمکت تیم های لیگ برتر فوتبال و کادرفنی آنها خواهیم پرداخت.

بررسی نیمکت تیم‌ها در آستانه شروع لیگ برتر بیست و سوم؛ چرخه تکراری مربیان ادامه دارد!

پرسپولیس

سرخ‌پوشان پایتخت فصل را به رویایی‌ترین شکل ممکن سپری کردند. آن‌ها با عبور از سپاهان و استقلال در این فصل موفق شدند فاتح لیگ برتر و جام حذفی شوند و برای سومین بار در تاریخ دبل کنند. بعد از پایان فصل با توجه به حواشی به وجود آمده و فشار سنگین کاری بر روی کادرفنی پرسپولیس، یحیی گل‌محمدی اعلام کرد که تصمیم گرفته برای مدتی استراحت کند و از حواشی به دور باشد. وی در حالی این صحبت‌ها را مطرح کرد که هنوز یک فصل از قراردادش با پرسپولیس باقی مانده بود. سرانجام بعد از کش و قوس های فراوان گل‌محمدی تصمیم گرفت تا به کار خود در پرسپولیس ادامه دهد. حالا سرخ‌پوشان در فصل آتی در رقابت‌های لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا با این مربی حضور پیدا خواهند کرد.

بررسی نیمکت تیم‌ها در آستانه شروع لیگ برتر بیست و سوم؛ چرخه تکراری مربیان ادامه دارد!

سپاهان اصفهان

در پایان سال ١۴٠١ بعد از اختلاف ۴ امتیازی سپاهان با پرسپولیس در صدر جدول کمتر کسی فکر می کرد پرسپولیس قهرمان شود اما عملکرد بی‌نقص پرسپولیس و لغزش بدموقع سپاهان، قهرمانی را از اصفهان به تهران برد. ژوزه مورایس هر چند در رقابت قهرمانی قافیه را به پرسپولیس واگذار کرد اما کسی نمایش دلپذیر سپاهانی‌ها در فصل گذشته را نمی‌تواند کتمان کند. مورایس که قصد دارد با قدرت به کار خود در سپاهان ادامه دهد، حالا تجربه یک فصل حضور در فوتبال ایران را در کارنامه خود دارد و این موضوع به طور حتم در لیگ بیست و سوم می‌تواند عصای دست او و سپاهان باشد و کار نیمه تمام خود را در فصل جاری تمام کند.

بررسی نیمکت تیم‌ها در آستانه شروع لیگ برتر بیست و سوم؛ چرخه تکراری مربیان ادامه دارد!

استقلال

بعد از شکست استقلال در دیدار فینال جام حذفی برابر پرسپولیس و صحبت‌های حجت کریمی سرپرست مدیرعاملی سابق این باشگاه می‌شد فهمید که کار ریکاردو ساپینتو در استقلال به پایان رسیده است. حضور ساپینتو در فوتبال قبرس و نشستن روی نیمکت آپوئل هم نشان داد طرفین مدت‌ها قبل به این نتیجه رسیدند که نمی‌توانند به همکاری با یکدیگر ادامه دهند.

بعد از جدایی ساپینتو، باشگاه استقلال بلافاصله مذاکرات خود را برای معرفی سرمربی جدید خود آغاز کرد. از همین رو خوان رومن لوپز سرمربی سابق رئال مادرید برای مذاکرات و بررسی شرایط استقلال وارد تهران شد اما در نهایت با مدیران این تیم به توافق نرسید تا کریمی به سراغ گزینه داخلی برود. از همان ابتدا زمزمه‌هایی در مورد حضور جواد نکونام روی نیمکت استقلال به گوش می‌رسید اما بخاطر حواشی به وجود آمده، باشگاه استقلال به سراغ گزینه‌های خارجی رفت. در نهایت با پیگیری‌های باشگاه استقلال و مساعدت وزیر ورزش، نکونام به عنوان سرمربی استقلال در لیگ بیست و سوم معرفی شد.

بررسی نیمکت تیم‌ها در آستانه شروع لیگ برتر بیست و سوم؛ چرخه تکراری مربیان ادامه دارد!

تراکتور تبریز

بعد از جدایی قربان بردیف، پاکو خمس سرمربی اسپانیایی و سابق گرانادا و رایووایکانو هدایت پورشورها را بر عهده گرفت. خمز آنقدر در تراکتور خوب کار کرد که شاید اگر از ابتدایی فصل در تبریز حضور داشت، این تیم تبریزی می‌توانست در صف مدعیان قهرمانی قرار گیرد. همین موضوع محمدرضا زنوزی و هوشنگ نصیرزاده را مجاب کرد تا در لیگ بیست و سوم به این مرد اسپانیایی اعتماد کنند تا نیمکت تراکتور بعد از مدت‌ها به ثبات برسد.

مس رفسنجان

محمد ربیعی سرانجام بعد از ۴ سال حضور در رفسنجان از این تیم جدا شد تا با ثبات‌ترین سرمربی ایران راهش را از مسی‌ها جدا کند. در نهایت در انتهای هفته گذشته ساکت الهامی که در جام حذفی در بازی هوادار و مس رفسنجان حواشی زیادی را به وجود آورد بود، بعد از ۴ ماه از آن دیدار جنجالی هدایت رفسنجانی‌ها در لیگ بیست و سوم بر عهده گرفت. باید دید الهامی که همواره حواشی خاص خود را داشته و با نساجی و تراکتور قهرمان جام حذفی شده، چه نتیجه‌ای با مس در این فصل رقم خواهد زد.

گل‌گهر سیرجان

با جدایی امیر قلعه‌نویی از گل گهر و حضور در تیم ملی، مدیریت این باشگاه سیرجانی تصمیم گرفت فصل را با سعید الهویی دستیار قلعه نویی در گل گهر ادامه دهد. الهویی نتوانست در بازی‌های باقی مانده نتیجه مطلوبی بگیرد و گل گهر در پایان فصل در رده ششم جدول قرار گرفت. با پایان فصل، مدیران گل گهر بعد از جمع‌بندی‌های صورت گرفته تصمیم به جذب مربی خارجی گرفتند و در نهایت مارینوس اوزونیدیس که سابقه هدایت پاناتینایکوس یونان را برعهده داشت به عنوان سرمربی سیرجانی‌ها معرفی شد. باید دید حالا بعد حضور چند ساله گل گهر سطح اول فوتبال ایران، این مربی یونانی می‌تواند این تیم را در قواره یک تیم مدعی معرفی کند یا خیر؟

بررسی نیمکت تیم‌ها در آستانه شروع لیگ برتر بیست و سوم؛ چرخه تکراری مربیان ادامه دارد!

فولاد خوزستان

جواد نکونام در حالی از سمت خود در تیم فولاد کناره‌گیری کرد که این تیم در آستانه یکی از حساس‌ترین بازی‌های تاریخ خود در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر الهلال عربستان قرار داشت. بعد از جدایی نکونام منصوریان با قرارداد یک و نیم ساله هدایت فولاد مردان را بر عهده گرفت. اگر چه حضور منصوریان در فولاد انتقادات زیادی را از سوی هواداران این تیم در پی داشت اما مدیران باشگاه فولاد تصمیم بر حفظ سرمربی تیم خود گرفتند تا در لیگ بیست و دوم کار را با این مربی ادامه دهند.

آلومینیوم اراک

بعد از پایان رقابت‌های لیگ برتر، بعد از آنکه مدیران ایرالکو نتوانستند خواسته‌های مهدی رحمتی را فراهم کنند، این سرمربی خیلی زود تصمیم گرفت تا از جمع اراکی‌ها جدا شود. بعد از جدایی رحمتی، مدیران آلومینیوم نیز سریع دست به کار شدند و خیلی زود مجتبی حسینی سرمربی سابق پیکان را به عنوان سرمربی جدید خود معرفی کردند.

ذوب آهن اصفهان

با پایان لیگ، ذوب آهن و مهدی تارتار بعد از دو سال به همکاری خود با یکدیگر پایان دادند. اگرچه پروسه انتخاب سرمربی گاندوها خیلی طول کشید اما در نهایت محمد ربیعی سرمربی سابق مس رفسنجان هدایت ذوبی‌ها را بر عهده گرفت تا این تیم در لیگ بیست و سوم با چهره‌ای جدیدی ظاهر شود.

هوادار تهران

هوادار خیلی زود بعد از پایان لیگ بیست و دوم تکلیف نیمکت خود را مشخص کرد. مدیران این تیم تهرانی بعد از جدایی ساکت الهامی، محمود فکری را به عنوان سرمربی خود در لیگ بیست و سوم انتخاب کردند.

پیکان تهران

بعد از جدایی سید مجتبی حسینی از جمع خودروسازان، باشگاه پیکان پروسه طولانی مدت را برای معرفی سرمربی جدید خود پشت سر گذاشت و بعد از مذاکره با گزینه‌های مختلف سرانجام رسول خطیبی هدایت پیکان در لیگ بیست و سوم را بر عهده گرفت. این درحالی است که پیش از این خطیبی به عنوان سرمربی مس کرمان معرفی شده بود.

ملوان بندرانزلی

بعد از جدایی احساسی مازیار زارع در پایان رقابت‌های لیگ برتر، ملوان به عنوان دیرترین تیم لیگ برتری سرمربی جدید خود را معرفی کرد. قوهای سپید انزلی بعد از مذاکره با گزینه‌های مختلف سرانجام تصمیم گرفتند تا نیمکت خود در لیگ بیست و سوم به مهدی تارتار واگذار کنند.

بررسی نیمکت تیم‌ها در آستانه شروع لیگ برتر بیست و سوم؛ چرخه تکراری مربیان ادامه دارد!

نساجی مازندران

ببرهای مازندران با قهرمانی در جام حذفی در فصل ٠١-١۴٠٠ جواز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب کردند. نساجی در لیگ بیست و دوم کار را با حمید مطهری آغاز کرد و در ادامه با هرناندز به پایان رساند. با تغییر مدیریت این تیم و حضور صادق درودگر به جای ایزد سیف‌الله‌پور تغییرات زیادی در این تیم به وجود آمد و بعد از جدایی مهدی رحمتی از ایرالکو این مربی جوان خیلی زود با نساجی به توافق رسید و هدایت این تیم را بر عهده گرفت.

صنعت نفت آبادان

برزیلی ها در لیگ بیست و دوم فصل عجیب و غریبی را پشت سر گذاشتند. آنها در طول یک فصل ۴ سرمربی را بر روی نیمکت خود دیدند و در نهایت در هفته پایانی با عبدالله ویسی در لیگ ماندگار شدند. بعد از بقای صنعت نفت در لیگ، هواداران خواستار ادامه همکاری این تیم با این مربی خوزستانی شدند و در نهایت بعد از کش و قوس‌های فراوان، ویسی با باشگاه به توافق رسید تا سرمربی آن‌ها در لیگ جاری باشد.

شمس‌آذر قزوین

چهره جدید فوتبال ایران و لیگ بیست و سوم بدون حتم شمس آذر قزوین خواهد بود. این تیم با سعید دقیقی مقتدرانه‌ترین صعود یک تیم به تاریخ لیگ برتر را رقم زد. اگرچه دقیقی از سمت خود استعفا داد اما خیلی زود به این تیم برگشت تا سرمربی شمس آذر در لیگ بیست و سوم باشد.

استقلال خوزستان

نسخه خوزستانی استقلال، در حالی در لیگ بیست و سوم با سیروس پورموسوی به کار خود ادامه خواهد داد که در لیگ پانزدهم به عنوان مربی و دستیار عبدالله ویسی موفق شد با این تیم به قهرمانی لیگ برتر برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha