به گزارش خبرنگار ایرنا، دادستان عمومی و انقلاب قزوین در این مراسم با تاکید بر وظیفه خطیری که بر عهده رسانه ها است، گفت: نقش رسانه ها نباید مورد غفلت قرار گیرد.
حسین رجبی با اشاره به اینکه فضای رسانه استان نسبت به سایر استانها بهتر است، افزود: البته بیشتر از ۶۰ درصد نمیتوانم نمره دهم و در اعتراضات برخی همراهی کردند، برخی در بزنگاههایی که نیاز داریم کنار میکشند که مبادا فالورهایشان را از دست بدهد، اما تمام این موارد مشمول عفو رهبری شدند.
وی اظهار کرد : رسانه مانند قلب در جوامع کار میکند، برخی پروندهها به دلیل باورپذیری رسانهها شکل گرفته، البته رسانه ابعاد مثبت هم دارد.
رجبی تصریح کرد : قدرت رسانه به گونهای است که میتواند حتی سرنوشت یک کشور را تغییر دهد، با وجود این مورد توجه قرار نگرفته و اثر آن را در سال گذشته دیدیم.
این مسوول قضایی با بیان اینکه ما از ظرفیت رسانه هیچ استفادهای نکردهایم، ادامه داد : قبل از اغتشاشات روزانه پنج هزار خبر علیه جمهوری اسلامی ایران پخش میشد که این میزان در زمان اغتشاشات به یک میلیون خبر در روز رسید.
رجبی اضافه کرد : همچنین در اغتشاشات پرچم کشور را آتش زدند اما شامل عفو رهبری شدند و حتی پرونده کیفری هم برای آنها تشکیل نشد که این اقدام از ابتدای انقلاب تاکنون بی سابقه است.
وی با انتقاد از عملکرد برخی افزود: در فضای رسانه به نام "زن زندگی، آزادی" روسری را از سر خانمها برداشتند و فراتر از آن در برخی موارد لخت و عریان هستند، باید یادمان باشد که جمهوری اسلامی به راحتی به دست نیامده و برای آن خون شهدا داده شده است.
رجبی تاکید کرد : وظیفه من و شما چیست، آیا به نام مطالبهگری میتوان هر مطلبی را زد، مشکلات معیشتی وجود دارد اما با همدلی کشور را میسازیم، باید توجه داشت که با بی بند و باری و فحشا کشور ساخته نمیشود، افرادی که دنبال این امر هستند میخواهند کشور را دو دستی تقدیم غرب و اروپا کنند.
رشد پنج برابری آثار رسیده به جشنواره مطبوعات و رسانه های استان قزوین
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: در نهمین جشنواره رسانه های استان قزوین، تعداد آثار دریافتی نسبت به دوره قبل پنج برابر افرایش یافت و بیش از ۶٠٠ اثر به دبیرخانه رسید.
محمد حسین فائزی افزود : هشتمین دوره این جشنواره در سال ۹۷ برگزار شد و با وقفه ای پنج ساله، نهمین دوره آن امسال برگزار شد و در طول برگزاری سه روزه این جشنواره سه مساله آموزش، ارتقاء و حل مسئله مورد بحث قرار گرفت.
فائزی تصریح کرد : در میز حل مسئله که امروز برپا شد ۵۰ موضوع با مسائل مرتبط با حوزه های روابط عمومی و اصحاب رسانه بررسی و برای آن ها راهکار ارائه شد.
وی ادامه داد : همچنین در این دوره بخش فضای مجازی به جشنواره اضافه شد و ۱۸ اثر نیز از این بخش دریافت شد و بیشترین مشارکت در نهمین جشنواره رسانه های استان مربوط به قسمت گزارش و تحلیل با ۱۵۰ اثر بوده است.
در ادامه این مراسم از برگزیدگان به اهدا لوح تقدیر و جوایز نقدی تقدیر به عمل آمد.
در بخش تیتر محمد بهرامی و محمد رضا مقدم به ترتیب موفق به کسب مقام اول و دوم از روزنامه ولایت شدند و امیر علی رضایی از نسیم قزوین رتبه سوم را کسب کرد.
در بخش گزارش تحلیلی وحید حیدرزاده از پیام شهر، آرزو یارکه سلخوری از روزنامه ولایت و حبیب هوشیار از امید البرز رتبه اول تا سوم را کسب کردند و در بخش مصاحبه رویا اسماعیلی پور از ولایت قزوین رتبه اول و آرزو یارکه سلخوری و معصومه امینی از خبرگزاری ایسنا رتبه دوم و فریبا رحیمی از ایسنا رتبه سوم را کسب کردند.
در بخش سرمقاله و یاداشت، سید عبدالله قریشی از امید البرز، ولی الله حسین زاده از ولایت رتبه اول و دوم را کسب کردند و همچنین سید فاطمه قریشی از امید البرز و وحید حاج سعیدی از ولایت مشترکن رتبه سوم را کسب کردند.
رشته عکس و گزارش تصویری امین رحمانی از صدا و سیما، علیرضا نصری کار ایران و محمد جواد امینی از خبرگزاری مهر به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند و در بخش ویدیو و کلیپ علی خدابنده، ابوالفضل سلیمی و امیر حسین نصرت پور رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.
بخش ویژه فعالان فضای مجازی نیز با نظر داوران رتبه اول نداشت و پارسا عابدیها و مرتضی رحمانی مشترکن رتبه دوم و عرفان زارع پور سوم شد.
نظر شما