به گزارش ایرنا، صادق برزگر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در سه ماه نخست سال جاری بیش از ۱۵ واحد بومگردی در شهرستان رامسر صادر شد.
وی با اشاره به روند رو به رشد بومگردی در این شهرستان غرب مازندران اظهارداشت: این استقبال متقاضی، نشان دهنده ظرفیت بالای تبدیل شدن رامسر به مقصد اول طبیعتگردی و بومیگردی در مازندران است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران وجود روستاهایی با ویژگیهای منحصر به فرد و بکر حفظ فرهنگ غنی روستایی و تولید محصولات کشاورزی ارگانیک در این مناطق را زمینه ساز توسعه بومگردی در شهرستان رامسر برشمرد.
بزرگر خاطرنشان کرد: در سه ماهه اول امسال بیش از ۱۵ واحد مورد ارزیابی قرار گرفته و مجوز تبدیل به اقامتگاه بوم گردی صادر شد و ۲۰ پرونده دیگر که شامل بناهایی با معماری ارزشمند روستایی است در دهستان اشکور و جنت رودبار رامسر در حال بررسی است و انتظار داریم با این روند رشد هم زمینه رشد گردشگری روستایی و هم زمینه اشتغال پایدار را فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: همکارانم در شهرستان رامسر در انتخاب واحدهای بومگردی این شهرستان با حساسیت عمل کرده و صرفا معماری بومی مد نظر قرار نمیگیرد بلکه ظرفیتهای دیگری مانند تولیدات محصولات ارگانیک کشاورزی. صنایعدستی. معرفی جاذبههای ناشناخته روستایی. بازیهای محلی. فرهنگ و آیینهای محلی مورد توجه است.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران فراوانی واحدهای گردشگری از نوع بومگردی را زمینهای برای توسعه گردشگری روستایی ذکر و اضافه کرد: پرداختن به بومگردی موجب حفظ بوم روستا میشود و زمینه حضور نسل جوان و بازگشت روستانشینان به روستاها و برگزاری انواع آیینها و جشنوارهها را را فراهم میکند به جاذبهای برای استان تبدیل میشود.
وی ظرفیتهای نهفته در دهستان اشکور رامسر را بی نظیر دانست و همکاری دهیاران و شوراهای اسلامی این دهستان برای توسعه بومگردی خواستار شد.
شهرستان ۸۰ هزار نفری رامسر سالانه پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگر داخلی و خارجی است.
نظر شما