ماهانه ۲ هزار و ۲۵۰ بار با خانواده شهدا و ایثارگران کرمانشاه دیدار می‌شود

کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با بیان اینکه طرح "سپاس"( دیدار و سرکشی از خانواده های شهدا و ایثارگر) از مهمترین برنامه‌های فرهنگی مورد تاکید مقام معظم رهبری است، گفت: ماهیانه حدود ۲ هزار و ۲۵۰ مورد از خانواده شهدا، ایثارگر و آزادگان استان در قالب طرح "سپاس" دیدار می‌شود.

خسرو شهیدی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا؛ افزود: توسعه فرهنگ ایثار و شهادت از مهمترین برنامه های فرهنگی سالیان اخیر کشور است که همه مسئولان و مدیران ادارات و نهادها و دستگاه ها باید آن را در دستور کار خود قرار دهند، زیرا مشارکت در آن یکی از موراد ارزشیابی آنها در پایان سال است.

وی در ادامه با بیان اینکه یک درصد مجموعه اعتبار دستگاه های اجرایی باید در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تخصیص یابد؛ گفت: طرح "سپاس" که تکریم خانواده شهدا و ایثارگران است؛ از مهم ترین برنامه های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است که مورد تاکید فراوان مقام معظم رهبری نیز هست.

شهیدی با بیان اینکه سال گذشته ۲۶ هزار مورد اجرای طرح سپاس برای بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه تعهد شده بود؛ از اجرای بیش از ۲۹ هزار بار طرح سپاس ( دیدار و سرکشی) با هم افزایی دستگاه های اجرایی استان در سال گذشته خبر داد و گفت: کرمانشاه سال گذشته در طرح سپاس رتبه برتر کشور را کسب کرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در ادامه از آیت الله " علما" نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه و همچنین دکتر " صحرایی" استاندار کرمانشاه و تمام مسئولان و دستگاه های اجرایی استان که در طرح سپاس مشارکت و همکاری داشته اند قدردانی کرد.

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در اولویت است

شهیدی در بخش دیگر از صحبت های خود بیان داشت: در سال جاری برای استان کرمانشاه ۲۷ هزار دیدار خانواده شهدا و ایثارگر در قالب طرح سپاس تعهد ایجاد شده یعنی هر ماه ۲هزار و ۲۵۰ مورد که الحمدالله در ماه فرودین و اردیبهشت امسال با اجرای موفقیت آمیز آن رتبه اول کشور را کسب کردیم.

ماهانه ۲ هزار و ۲۵۰ بار با خانواده شهدا و ایثارگران کرمانشاه دیدار می‌شود

وی با بیان اینکه ۳۳ هزار نفر جامعه هدف و زیر پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران در استان است گفت: تلاش و سعی داریم در سال حدقل یکبار در قالب طرح سپاس از این جامعه هدف و ریزپوشش دیدار انجام دهیم.

شهیدی در ادامه ماموریت و رسالت اصلی بنیاد شهید را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کنار ارایه یک سری مسائل اقتصادی، معیشتی، خدماتی به خانواده شهدا و ایثارگر دانست.ک

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه همچنین با اشاره به اهمیت بالا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: در این راستا در سطح استان ها و مرکز کشور یک شورایی به این نام تشکیل شده؛ که استاندار رییس و بنیاد شهید و امور ایثارگران دبیر و مدیران کل دستگاه ها و ادارات اعضای اصلی آن را تشکیل می دهند و هر سه ماه یکبار باید در خصوص برنامه های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت جلسه تشکیل دهند.

استان کرمانشاه ۹ هزار و ۸۰۰ شهید دارد

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و هزار و ۵۰۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha