به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، هر سال شاهد افزایش تقاضای زائران اربعین برای سفر به عراق هستیم، اما مسافران از نبود بلیت گلایه دارند و میگویند بلیت و اتوبوس نیست و پایانهها مملو از زائرانی است که از سرگردانی چند روزه خود روایت میکنند.
در همین راستا معاون راهداری سازمان راهداری امروز( دوشنبه) از تامین اتوبوس زائران اربعین از طریق واردات و هماهنگی با شرکتهای حمل و نقل داخلی برای ایام اربعین خبر داده است تا بزرگترین چالش پیش روی زائران در این ایام که کمبود اتوبوس است، برطرف شود.
«رضا اکبری» معاون راهداریِ سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به وزارت راه و شهرسازی در خصوص بخشی از برنامهها و اقدامات اجرایی برای تسهیل در سفرهای اربعین گفته است: مهمترین چالش در ایام اربعین تامین اتوبوس و وسایل حمل و نقل عمومی است، برنامههای سازمان راهداری در اینباره شامل تامین واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس و همچنین تامین اتوبوس داخلی در هماهنگی با اصناف و شرکتهای حمل و نقلی عنوان کرد.
اکبری تصریح کرد: طبق جلسات و مصوباتی که در دولت اخذ شده مقرر است تا ۲ هزار دستگاه اتوبوس به سیستم ناوگان حمل و نقل عمومی افزوده شود.
به گفته اکبری، ارتقای سیستم های هوشمند برای مدیریت بهتر ناوگان از جمله دوربینها، سامانههای ترددشمار که بتوانند وقت گیری و پایش ناوگان اتوبوسی سطح کشور را داشته باشند تا در کمترین زمان اتوبوس لازم را در مرزها تامین کنند، بخش دیگری از تمهیدات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در این بخش است.
معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: در حال حاضر تیم تحلیلی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با در اختیار داشتن آمار تردد ۴ تا ۵ ساعت گذشته در مرزهای اربعینی تحلیل خوبی از پیشبینی تردد در هر مرز در اختیار دارد که تا حد دقیقی میتواند تحلیل کند که در هر مرز چند میلیون نفر و در چه روزهایی تردد میکنند و در همان روزها برنامهریزی برای تامین ناوگان و تسهیل در تردد، انجام شود.
اکبری در خصوص کمبودهای اتوبوس در ایام اربعین برای جابهجایی زائران توضیح داد: هماکنون حدود ۳ هزار دستگاه حداقل کمبود وجود دارد که بخشی از آن با مصوباتی که در سطح دولت و معاون اول رییس جمهور اخذ شده قرار است از طریق وزارتخانهها تامین شود.
نظر شما