به گزارش ایرنا، همزمان با سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به کهگیلویه و بویراحمد معاون وزیر آموزش و پرورش به همراه جمعی از مسئولین آموزش و پرورش استان و بنیاد شهید در دیدار با خانواده شهید دانش آموز و فرهنگی این استان تاکید کرد: برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
قاسم احمدی لاشکی به همراه گروهی از مسئولان ملی و استانی در منزل دانش آموز شهید بهنام مظفری و فرهنگی شهید سید فایز نظری حضور یافته و با خانواده این شهدا گفت و گو کردند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در این دیدارها با ابلاغ سلام آیت الله سید ابراهیم رئیسی؛ رئیس جمهور و وزیر آموزش و پرورش ، مادران شهدا را به معنای واقعی پیروان حضرت فاطمه زهرا(س) دانست و از صبر و استقامت آنان تجلیل کرد.
وی خطاب به مادر شهید بهنام مظفری گفت: مادران شهدا که چنین فرزندان شهیدی را در دامان پاک خویش پرورش دادند مایه مباهات و افتخار هستند.
وی با بیان اینکه مهمترین قسمت سفرهای استانی رئیس جمهور و هیات دولت به استانها دیدار حضوری با خانواده شهداست ،گفت: این دیدارها برکات زیادی دارد و مسئولیت ما را نیز در آموزش و پرورش سنگین تر خواهد کرد.
احمدی لاشکی افزود: شهید بزرگوار بهنام مظفری در سن ۱۵ سالگی با عمر به ظاهر کوتاه خود درسهای بزرگی به ما آموخت.
وی در این دیدار از مسئولان آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد خواست با هماهنگی نوسازی مدارس اولین مدرسه احداثی استان را به نام شهید سرافراز دانش آموز ۱۵ ساله بهنام مظفری مزین نمایند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در دیدار با خانواده شهید سید فایز نظری نیز اظهار داشت : نام و یاد شهدا باید به روش های نو و خلاقانه زنده نگه داشته شود.
احمدی لاشکی با بیان اینکه پنج سال اسارت دوران سخت و طاقت فرسایی است و یک روز آن هم قابل تحمل نیست ، گفت: شهدا با سن و سال کم در اقصی نقاط کشور عاشقانه از حریم وطن دفاع کردند که نمونه های زیادی در کشور وجود دارد که رفتار و وصایای آنان برای همه ما الگو و درس آموز است.
وی ، سخنان یکی از فرهنگیان وابسته به خانواده شهید نظری در این جلسه راجع به آموزش و پرورش را ستودنی دانست و گفت: دولتها اگر به آموزش و پرورش باور عمیق نداشته باشند در تربیت نسلهای آینده ناموفق خواهند بود.
احمدی لاشکی با بیان اینکه معلمان نقش مهمی در تربیت نسلهای آینده دارند گفت: در دوران کرونا مشخص شد که معلم چه جایگاه والایی در جامعه دارد که تکریم و توجه به معلم باید در اولویت قرار گیرد.
ایمان سبحان نژاد معاون پژوهش ،برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار گفت: ۴۴۶ شهید دانش آموز و ۱۰۲شهید فرهنگی در استان کهگیلویه و بویراحمد تقدیم انقلاب و نظام شده است که بیش از یک سوم شهدای استان فرهنگی و دانش آموز هستند.
شهید بهنام مظفر متولد ۱۳۵۰ است و در سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در سن ۱۵سالگی به فیض شهادت نائل آمد . شهید سید فایز نظری در سال ۱۳۶۴ در عملیات والفجر ۸ به اسارت نیروهای بعثی در آمد که بعد از ۵ سال اسارت در سال ۱۳۶۹ به آغوش وطن بازگشت. وی در سال ۱۳۷۰ وارد آموزش وپرورش شد که بر اساس شرایط سخت دوران اسارت در سال ۱۳۷۹ به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
نظر شما