خانه یاریگران زندگی در استان کرمانشاه افتتاح شد

کرمانشاه- ایرنا- «خانه یاریگران زندگی» ویژه آموزش و برنامه‌های متمرکز فرهنگی پیشگیری و مراقبت از اعتیاد دانش آموزان کرمانشاهی روز سه‌شنبه با حضور مسئولان آموزش و پرورش، اداره کل فنی و حرفه‌ای و رییس ستاد مبارزه با مواد مخدر استان در دبیرستان شهید بهشتی شهر کرمانشاه افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ رییس ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه در این مراسم؛ "خانه یاریگران زندگی" را به عنوان یک پایگاه دائمی برای بحث آموزش، پیشگیری و مراقبت از اعتیاد دانش آموزان استان کرمانشاه اعلام کرد و افزود: سال ۱۴۰۱ راه اندازی خانه یاریگران زندگی برای مراقبت از اعتیاد دانش آموزان در وزارت آموزش و پرورش مصوب شد و امسال با تلاش و پیگیری فراوان خانه آن در استان کرمانشاه راه اندازی می شود.

«کیوان گل‌آوری» عمده محور فعالیت های خانه یاریگران زندگی را برنامه ریزی های متمرکز فرهنگی آموزشی پیشگیری از اعتیاد برای نوجوانان و دانش آموزان استان ذکر کرد و گفت: خانه یاریگران زندگی که امروز افتتاح شد؛ دارای یک نمایشگاه دائمی در خصوص اعتیاد، کارگاه های مهارتی و توانمند سازی، تجهیزات ورزشی و تفریحی ، کلاس های درس، اتاق های مشاوره، روانشناسی و ایده پردازی است.

خانه یاریگران زندگی در استان کرمانشاه افتتاح شد

وی در ادامه با بیان اینکه اعتیاد بدترین نوع آسیب اجتماعی است که هیچ خانواده ای از آن در امنیت نیست؛ از نهادها، ارگان ها و دستگاه های اجرایی استان مانند شهرداری و شورای شهر برای زیبا سازی و رنگ آمیزی محیطی خانه یاریگران زندگی (مدرسه شهید بهشتی) ورزش و جوانان برای تجهیز وسایل ورزشی سالن چند منظوره آن، اداره کل فنی حرفه ای برای تجهیز کارگاه های مهارتی خواست به این خانه امید دانش آموزان کمک کنند.

گل‌آوری همچنین از تمام دستگاه های فرهنگی، استادان هنری ، دانشگاهی و علمی استان کرمانشاه خواست در راستای آموزش بهتر پیشگیری از اعتیاد تولید محتوای فکری داشته باشند و با اجرا و عملیات سازی آن به دانش آموزان و افراد جامعه این مرز بوم در مقابل این بلای خانمان سوز کمک کنند.

این مقام مسئول هدف اصلی ایجاد خانه یاریگران زندگی را ارایه خدمت همه جانبه مبارزه با اعتیاد اعلام کرد و از همه دستگاه های اجرایی خواست در این ارتباط یاریگر آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی این خانه از نظر اعتباری، فکر و برنامه ریزی باشند؛ زیرا یک دستگاه به تنهایی از عهده این امر سنگین بر نخواهد آمد.

در پیشگیری از اعتیاد زمانی موفق می شویم که جزیره‌ای عمل نکنیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این مراسم به وجود ۲ نگاه سخت افزاری و نرم افزاری در مقابله با آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: نگاه سخت افزاری آسیب های اجتماعی را؛ جرم می پندارد که برای مقابله با آن باید زندان بسازیم و پلیس را تقویت کنیم اما نگاه نرم افزاری به ریشه مساله توجه دارد و به دنبال خشکاندن ریشه آن است.

خانه یاریگران زندگی در استان کرمانشاه افتتاح شد

« سلمان محمدی» در ادامه با بیان اینکه طبق تجربه جهانی تا ریشه آسیب های اجتماعی خشک نشود، توسعه و تقویت زندان ها و پلیس فایده ای ندارد، گفت: در راستای خشکاندن ریشه آسیب های اجتماعی باید دست به تقویت فعالیت های نرم افزاری فرهنگی مانند توسعه برنامه های سرگرمی و اوقات و فراغت برای نوجوانان، تجهیز سالن های ورزشی، تقویت مساجد و مراکز یادگیری مهارت زندگی دست بزنیم.

وی کلید موفقیت در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد را داشتن هماهنگی، هم افزایی دستگاه های اجرایی در انجام برنامه ها دانست و گفت: زمانی در امر پیشگیری از اعتیاد و خشکاندن ریشه آن موفق می شویم که جزیزه ای عمل نکنیم و همه ارگان ها در یک راستا و برنامه حرکت کنیم و رفتار و برنامه متناقض نداشته باشیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha