به گزارش ایرنا ، علامحسین حسینی نیا روز سه شنبه در حاشیه بازدید وزیر کار کشور عرق از مرکز نربیت مربی وپژوهش های فنی و حرفه ای کشور مستقر درکرج به خبرنگاران گفت : تاکنون با برنامه ریزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای ۴۶ هزار واحد خدمات فنی از جمله واحدهای خدمات برق خودرو ومکانیکی در آموزش مهارتی جوانان به کمک این سازمان آمده اند.
وی ادامه داد: تلاش ها براین است تا تعداد این واحدهای صنفی خدماتی آموزشی به بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد در ماه های آینده برسد.
حسینی نیا گفت: هنرجویان جوانان با حضور در فضای واقعی کار ، مهارت های لازم را در این واحدها فرا می گیرند ضمن آنکه مورد حمایت سازمان آموزش فنی و حرفه ای قرار خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه اکنون بسیاری نوجوانان ، جوانان و خانواده ها به فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای روی آورده اند، گفت : در زمان حاضر حدود ۱۶ میلیون دانش آموز در کشور داریم که باید این جمعیت را به سمت مهارت آموزشی تشویق کنیم.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با بیان اینکه این سازمان برنامه های بلندمدت ، میان مدت و کوتاه مدت آموزشی تدوین کرده است ، گفت : در بخش دانش آموختگان مراکز آموزش عالی ۲ طرح نخلستان و جهاد مهارت اجرایی کرده ایم که درقالب این طرح ها جامعه دانشگاهی به فراگیری مهارت ترغیب می شود.
وی تعداد کارآموزان کنونی کشور را یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت : این افراد در مراکز دولتی و خصوصی مشغول فراگیری مهارت ها هستند ضمن اینکه ظرفیت آموزش ۳۰۰ هزار نفر دیگر فراهم شده است.
حسینی نیا پیش بینی کرد در یک بازه سه ساله با تمرکز بر روی آموزش در مراکز کارگاهی کشور که ظرفیت آموزش یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر اد دارد تعداد مهارت آموزان به سه میلیون نفر برسد .
وی ادامه داد: اگر سایر دستگاه های متولی در این مدت سه سال یک میلیون نفر آموزش مهارتی داشته باشند جمعیت مهارت آموزان به چهار میلیون نفر خواهد رسید.
حسینی نیا گفت: اکنون کشور ۲۶ میلیون نفرجمعیت فعال دارد که حدود ۲۰ میلیون نفر آنان باید آموزش های مهارتی را فراگیرند.
این مسوول بیان کرد: در اجرای طرح نهضت ملی مهارت باید سالانه چهار میلیون نفر آموزش ببینند.
وی افزود: اکنون بخشی از فعالیت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر روی آموزش های مهارتی دانش بنیان مبتی بر فناوری نوین متمرکز شده که در این بخش دانش آموختگان مراکز آموزش عالی تحت آموزش قرار می گیرند.
حسینی گفت : اکنون ۶ هزار و۷۰۰ استاندارد آموزشی و سه هزار و ۷۰۰ استاندارد شایستگی مهارت در کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه اکنون تعدادی مربی و هنرجوی خارجی در ایران آموزش های مهارتی رات فرا می گیرند، افزود: با توجه به بالا بودن هزینه جذب هنرجوی خارجی ، تلاش ها بر اعزام اساتید و مربیان آموزشی ایران به خارج ئاز کشور متمرکز شده است.
وزیر کار عراق با حضور در استان البرز از بخش های مختلف مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای ایران بازدید کرد.
نظر شما