درام و جامعه‌شناسی در تعزیه بسیار مهم است

تهران- ایرنا- کارگردان و تهیه‌کننده مستند «صحنه آخر» گفت: تعزیه در سراسر کشور اجرا می‌شود اما آن چیزی که برای من و تیمم جذاب بود، مساله درام در این واقعه و زیرمتن‌های جامعه‌شناسی و مردم‌شناسی است.

به گزارش ایرنا از گروه سینمایی هنر و تجربه، محمد قاسم‌پور در اکران ویژه و رونمایی فیلم مستند «صحنه آخر» که به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محمد قاسم‌پور شب گذشته (۲۸ تیر) با حضور عوامل فیلم، هنرمندان و مخاطبان برگزار شد، بیان کرد: این مستند در دو مرحله ساخته شد؛ اجرا و هماهنگی آن برعهده بنده و همکارانم بود و هماهنگی توسط جاسم شدیدزاده، اهالی حصیرآباد و هیات امنای تعزیه انجام شد.

هر سال ۱۰ هزار تماشاگر به دیدن «صحنه آخر» می نشینند

مسئول هماهنگی و هیات امنای تعزیه نیز در این مراسم گفت: این اثری که امروز مشاهده می‌کنید نتیجه بیش از ۳۰ سال تلاش است در این تعزیه هیچکدام بازیگر نبودند و در کلاس‌های بازیگری شرکت نکرده بودند.

جاسم شدیدزاده ادامه داد: این اخلاصی که آنها به ماه محرم و امام حسین(ع) دارند کار آنها را در این ۳۰ سال روز به روز برجسته‌تر کرد، هر سال که این تعزیه را اجرا می‌کنیم بیش از ۱۰ هزار تماشاگر دارد.

وی ادامه داد: مزیت دوم این تعزیه دو زبانه بودن آن است. تعزیه به دو زبان عربی و فارسی اجرا می‌شود که این امر مستند حصیرآباد را با سایر تعزیه‌ها متمایز می‌کند. این تعزیه به آستان قدس رضوی نیز ارائه شده که مورد توجه آنها قرار گرفته است.

مستند «صحنه آخر» درباره مراسم تعزیه‌ای در اهواز است که سابقه طولانی دارد و تصویر تازه‌ای از ارادت مردم به امام حسین(ع) را روایت می‌کند.

اکران این مستند از روز چهارشنبه ۲۸ تیرماه در سینماهای منتخب گروه سینمایی هنر و تجربه در تهران و شهرستان‌ها آغاز شد.
عوامل فیلم مستند «صحنه آخر»، تهیه‌کننده و کارگردان: محمد قاسم‌پور، تدوین: بهروز داوری، طراحی و ترکیب صدا: محمدحسین ابراهیمی، فیلمبردار: سروش حضرتی، محمد قاسم‌پور، مشاور کارگردان: مرتضی پایه‌شناس هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha