به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان ساری، اظهار کرد: پس از گذشت ۲ سال، مصوبات سفر رئیس جمهور به مازندران باید بررسی و بازنگری شود که چقدر در اجرای آن موفق بوده ایم.
وی بر لزوم ارائه گزارش عملکرد شهری و استانی مصوبات سفر گذشته رئیس جمهور تاکید کرد و افزود: طرح های توسعهای شهرها باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شوند تا مردم ثمرات اجرای آنها را مشاهده کنند.
وی لازمه تحقق شعار سال رهبری را تلاش مضاعف و بهره گیری مطلوب از امکانات و تجهیزات موجود عنوان کرد و اظهار داشت: در راستای تحقق شعار سال رهبری، مسئولان دستگاه های اجرایی باید تهیه گزارش عملکردی در ارتباط با تکمیل طرح های نیمه کاره، باز کردن گرههای عمرانی شهر همانند تعیین و تکلیف مناطقی که در بافت توسعهای قرار دارند را در دستور کار خود قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به نزدیک شدن به نیمه سال با شعار مهار تورم و رشد تولید نزدیک میشویم، خاطرنشان گرد: باید نسبت به تهیه گزارش عملکردی شهری و استانی در این زمینه اقدام شود تا در صورت وجود مشکل و عقب ماندگی، نسبت به مهار تورم و همچنین اجرای مصوبات تلاش کنیم.
آیت الله لائینی با بیان اینکه انتقال میدان میوه و تره و بار ساری و موارد دیگر گامهای خوبی بود که برداشته شد، گفت: شهر ساری در حوزه عمرانی گرههایی دارد، مناطقی از شهر سالها در طرح توسعهای قرار دارد در حالی که مردم آن محله نمیتوانند ساخت و ساز کنند که در این زمینه جلساتی هم برگزار شد اما در عمل کاری صورت نگرفت و در نهایت باید تکلیف مردم مشخص شود.
وی گفت: با توجه به اینکه سال گذشته و امسال قطعی آب و برق گسترده نداشتیم یعنی خدماتی ارائه شده است که جای شکر و تقدیر دارد اما در برخی مواقع قطع شدن لحظه ای برق به لوازم خانگی ضرر وارد می کند و مردم نیز قدرت خرید را ندارند که در این ارتباط نیز شبکه برق باید به لحاظ فنی مراقبت شود.
امام جمعه ساری با اشاره به پل نیمهکاره در بخش چهاردانگه ساری که عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۷۴ یعنی زمان حضور رهبری در این منطقه آغاز شد اما با گذشت حدود ۲۸ سال هنوز معطل مانده است، گفت: امروز که با تلاش فرماندار ساری این پل افتتاح میشود به این معنی است که این طرح با نصرت و یاری امام حسین (ع) انجام شد.
آیت الله لائینی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به فرارسیدن ماه محرم الحرام، افزود: در ایامی که اعتقادات قلبی، عشق و محبتی که اجدادمان در طول قرنها به ما منتقل کردند و آموختند، با افتخار در این راه درست و حق قدم برداشته و با حفظ آن، این اصول را به نسل آینده منتقل میکنیم.
وی بیان کرد: ندای "هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی" امام حسین (ع) برای چند نفر حاضر در کربلا نیست و نبوده، این امام همانند حضرت ابراهیم از تمام بشریت دعوت کردند، همانطوری که امروز بیش از ۸۰هزار نفر حجاج از ایران اسلامی راهی سرزمین وحی شدند و دعوت به دین محدود به زمان یا مکان خاصی نیست و امروز ما هم مخاطبان این دعوت امام حسین (ع) هستیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران یادآور شد: یاری کردن امروز ما به این معنا نیست که در صحرای کربلا ایثار و گذشت کنیم، بلکه برای امنیت مردمی که دوستدار حضرت هستند باید جانفشانی کنیم.
آیت الله لائینی افزود: شهدای ترورهای کور منافقان سنگدل، شهدای اغتشاشات، شهدای دهها فتنه و توطئه، شهدای دفاع مقدس، شهدای امنیت و شهدای دفاع از حرم، همه و همه به آن ندای آقا اباعبدالله الحسین (ع) لبیک گفتند.
وی بیان کرد: امروز همه مسئولانی که سمتی دارند اگر درست کار کنند در واقع امام حسین (ع) را یاری کرده اند.
آیت الله محمدی لائینی ترک فعل را "نه" گفتن به امام حسین (ع) دانست و گفت: دستپاکی، حفظ و امانتداری بیت المال، انجام کار به موقع از شاخصههای اصحاب امام حسین (ع) است.
وی گفت: حفظ ارزشها، فرهنگ و اعتقادات حوزه دیگری است که نصرت و یاری به امام حسین (ع) معنی پیدا میکند، رعایت حجاب و عفاف، نماز و حلالخوری هم در زندگی شخصی و هم سازمانی باید در تعهد اخلاقی، فرهنگی و پایبندی به ارزشهای دینی ما جاری و ساری باشد.
وی بیان کرد: عزاداریهای امام حسین (ع) در ماه محرم باید با حفظ شئون و احترام باشد و برای ما حسینیه به اندازه مسجد قداست دارد، مجالس امام حسین (ع) و صفوف عزاداران به اندازه صفوف نمازگزاران حرمت دارد، شعائر حسینی به اندازه دیگر شعائر دینی حرمت و احترام دارد که این احترام باید توسط متولیان هیات های مذهبی، بقاع متبرکه و دستهجات باید حفظ شود و مراقبت کنند.
نظر شما