عزیز نوری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای جزو دستگاههای تسهیل پرداز نبوده ولی با عنایت کارگروه سرمایه گذاری استان و شخص استاندار برای اولین بار در کشور این اداره کل در ردیف دستگاه های تسهیل پرداز در قالب کارفرمایی قرار گرفت.
وی افزود: در گام نخست مبلغ ۶۰۰ میلیارد ریال جهت ایجاد اشتغال در آموزشگاه های آزاد در قالب کارفرمایی اختصاص یافت که در نوع خود بی نظیر بوده و موجب تحول در ایجاد اشتغال و راهکاری ارزنده در این حوزه به شمار می رود.
مدیرکل فنی و حرفهای استان کرمانشاه ادامه داد: در همین راستا و از ابتدای سال جاری و به منظور عملیاتی کردن جذب این اعتبار به همه آموزشگاه های استان در خصوص جذب آن به منظور رونق بازار کار و ارتقای سطح آموزش و تجهیزات آموزشی اطلاع رسانی لازم انجام شد.
نوری یادآور شد: در همین راستا درخواست جذب تسهیلاتی به مبلغ ۵۱۰ میلیارد ریال از سوی آموزشگاه های فنی و حرفه ای استان ارایه گردید که متقاضیان در حال طی کردن فرآیند های اداری و تشکیل کمیته های فنی هستند تا پس از آن پرونده متقاضیان به بانک های عامل ارسال شود که تاکنون هشت درصد از این اعتبار به متقاضیان پرداخت و انتظار می رود تا پایان ماه جاری حداقل ۱۵ درصد دیگر نیز به متقاضیان پرداخت شود.
وی گفت: در سال گذشته بیش از ۱۷ هزار نفر متقاضی در سامانه سازمان آموزش فنی و حرفهای متقاضی آموزش در بخش دولتی به میزان سه میلیون و ۱۳۶ هزار نفر ساعت در قالب گروه های هدف ۱۸ گانه که شامل آسیب دیدگان اجتماعی، اعتیاد، معلولیت، اتباع خارجی، دانش آموختگان دانشگاهی، دانش آموز، دانشجو، زنان خانه دار، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانواده ، زندانیان، ساکنان سکونتگاه های غیررسمی ، مناطق روستایی ، مناطق مرزی، سربازان وظیفه، شاغلان بنگاه های اقتصادی، عشایر، متقاضیان مهارت آموزی،مشمولان بیمه بیکاری و معتادان بهبود یافته آموزش های لازم را فرا گرفتند.
مدیرکل فنی و حرفهای استان کرمانشاه با بیان اینکه با آموزش این تعداد مهارت آموز خوشبختانه این اداره کل موفق شد ۹۸ درصد از تعهدات آموزشی بخش دولتی خود در سال ۱۴۰۱ خود را محقق سازد افزود: از ابتدای امسال تاکنون نیز پنج هزار نفر در بخش دولتی آموزش دیده اند که این آمار تا پایان سال جاری برای آموزش ۱۷ هزار نفر هدف گذاری شده است.
وی یادآور شد: علاوه بر این در سال گذشته افزون بر ۲۰ هزار نفر نیز در بخش خصوصی در ۳۵۴ آموزشگاه فنی و حرفه ای بخش خصوصی در استان متقاضی مهارت آموزی بوده اند که نسبت به سال قبل از آن از رشد قابل توجهی برخوردار شده است.
به گزارش ایرنا، اداره کل فنی حرفه ای استان کرمانشاه ۱۱۸ رشته با حدود ۳۰۰ گرایش و حرفه آموزشی در بخش دولتی در ۱۴ شهرستان در قالب ۱۸ مرکز دولتی فعال است که ۶ مرکز آن در شهر کرمانشاه فعالیت دارد.
۱۱۸ کارگاه آموزشی و بیش از ۳۵۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه وجود دارد که از یکی از مهمترین اهداف این اداره کل توسعه بخش خصوصی و همچنین فعال کردن کارگاه های نیمه فعال دولتی از طریق واگذاری قانونی به بخش خصوصی پس از طی فرآیندهای مربوطه است.
نظر شما