به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، هفتمین دوره از جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با حمایت بنیاد نیکوکاری علم و فناوری جمیلی، همزمان با هفته پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با هدف تبدیل داراییهای فکری به ثروت، ترویج فرهنگ کارآفرینی و معرفی الگوهای برتر در سطح ملی و بین المللی، در حوزه های مختلف علوم پایه؛ شامل شیمی، فیزیک، ریاضی و علوم کامپیوتر، علوم زیستی، زمین شناسی و بخش ویژه هوش مصنوعی برگزار می شود.
ایده پردازان و صاحبان کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان و افراد ۱۸ تا ۴۴ سال در همه رشته ها می توانند در صورتی که که طرحی با محوریت علوم پایه داشته باشند از اول مرداد ۱۴۰۲ تا اول مهر ۱۴۰۲با مراجعه پایگاه اطلاعرسانی جشنواره به نشانی www.ysf-persia.com ایدههای خود را ثبت کنند. همچنین اساتید جوان حوزه علوم پایه (تا ۴۴ سال) می توانند در دو بخش بنیادی و کاربردی برای شرکت در بخش استاد نمونه جوان شرکت کنند.
برگزیدگان جشنواره علاوه بر دریافت اعتبار پژوهشی بنیاد نیکوکاری جمیلی، از شرایط همراهی تا تجاریسازی ایده برای ورود به زیستبوم کارآفرینی و اقتصادی کشور نیز بهرهمند میشوند.
اعتبار حمایتی برگزیدگان این دوره جشنواره در بخش کسبوکار نوپا شامل تیم اول سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، تیم دوم ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، تیم سوم ۲ میلیارد و تیم چهارم یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، همچنین در بخش اعتبار حمیایتی بخش ایدهپرداز شامل یک میلیارد و اعتبار پژوهشی بخس استاد نمونه شامل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.
به گزارش ایرنا، ایده جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان از سال ۱۳۹۵ به همت بنیاد نیکوکاری جمیلی و در راستای حمایت از ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر فناوری، نوآوری و تحقق اقتصاد مقاومتی، با هدف تبدیل ایده به ثروت، محقق شد.
این جشنواره از سال ۱۳۹۶ به صورت سالیانه در سطح ملی برگزار میشود و برگزیدگان نهایی در پایان جشنواره از اعتبار ویژه بنیاد نیکوکاری جمیلی به منظور تجاریسازی محصول و ایجاد شرکت نوپا بهرهمند میشوند.
ششمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان اسفند ۱۴۰۱ پس از داوری ۳۴۲ ایده برگزار شد.
برای منتخبان نهایی بخش ایده پردازان ۱۴ اعتبار حمایتی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریالی در نظر گرفته شده بود که ۱۰ درصد از آن بهصورت جایزه نقدی به افراد اعطا شد و به ۴ گروه برگزیده نهایی بخش کسب و کار در مجموع ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار حمایتی تعلق یافت (۱۰ درصد اعتبار حمایتی به صورت نقدی). همچنین احسان عارفیان و محمد ایرانی بهعنوان اساتید نمونه جوان این دوره مبلغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال اعتبار پژوهشی دریافت کردند.
نظر شما