محمدرضا عابدانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تمامی فرآوردههای نفتی مصرفی استان شامل بنزین، نفت گاز (نیروگاهی و غیر نیروگاهی) و نفت سفید توسط ۳۰۰ دستگاه نفتکش جاده پیما به استان حمل میشود و هزینهکرد سه ماه ابتدای سال جاری برای حمل فرآوردههای نفتی حدود ۸۷۸ میلیارد و ۲۹۵ میلیون ریال بوده است.
وی گفت: در سه ماه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال تعداد پروازهای استان از ۱۹۷ پرواز به ۲۷۰ پرواز افزایش یافت و باعث رشد ۳۷ درصدی مصرف فرآورده نفتی در این حوزه شده است.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه خراسان جنوبی با بیان اینکه افزایش تعداد پروازها باعث افزایش مصرف سوخت هوایی در استان شده است ادامه داد: ۹۲۳ هزار لیتر سوخت هواپیمایی تحویل ناوگان هوایی استان شد و نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۴۶۷ هزار لیتر بود، رشد ۱۰۶ درصدی را نشان میدهد.
وی با اشاره به اینکه یکی از رسالتها و وظایف شرکت پخش فرآوردههای نفتی نظارت بر کیفیت فرآوردههای نفتی در جایگاهها است گفت: هزار و ۷۰۰ بازدید کنترل کیفیت از ۹۷ جایگاه و فروشندگی استان صورت گرفته و تنها یک مورد گزارش آلودگی غیرعمد در این بازدیدها اعلام شده است.
عابدانی اظهار داشت: ۲۶۹ مصرف کننده عمده، ۱۵ هزار و ۵۵۶ مصرف کننده جزء برای تهیه سوخت خود به شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه خراسان جنوبی مراجعه میکنند.
وی همچنین گفت: بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار لیتر انواع فرآوردههای نفتی قاچاق در چهار ماه امسال کشف و ضبط شده که نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۸۷ درصد افزایش داشته و بیشترین فرآورده قاچاق در استان از نوع نفت گاز (گازوئیل) بوده است.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه خراسان جنوبی افزود: علت افزایش کشفیات سوخت قاچاق اختلاف فاحش نرخ فرآوردههای نفتی در ۲ سمت مرز ایران و افغانستان است که فرآوردههای نفتی به روشهای مختلف قاچاق میشود.
نظر شما