ساسان کیانپور پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: معمولا از نیم ساعت بعد از طلوع آفتاب تا یک ساعت قبل از غروب آفتاب اجازه پرواز صادر خواهد شد.
وی افزود: در زمان لغو عملیات بالگرد هوایی، امدادرسانی لازم به نقاط سخت گذر و دورافتاده با کمک آمبولانسهای اورژانس ۱۱۵ و هلال احمر انجام می شود.
کیانپور در خصوص مشکلات اورژانس هوایی خوزستان توضیح داد: آشنایی کم برخی اهالی به ایمنی و امنیت در محل فرود بالگرد و نقاط کور آنتن دهی و GPS مناطق، نبودن محل فرود در نقاط روستایی از جمله این چالش ها محسوب میشود و در مناطق سخت گذر، نداشتن مکان ایمن برای نشستن بالگرد با توجه به شدت حرارت مهمترین مساله است.
مسئول اورژانس هوایی خوزستان گفت: بنابراین در مناطق سخت گذر و نداشتن دسترسی زمینی، مراحل نگهداری، پرستاری و مراقبت توسط مرکز پیام اورژانس به صورت تلفنی توصیه میشود که تا زمان روشن شدن هوا بالگرد آماده پرواز شود.
وی ادامه داد: بالگرد اهواز ظرفیت انتقال یک بیمار خوابیده و ۲ بیمار نشسته را دارد و دارای تجهیزات ونتیلاتور، اکسیژن، دستگاه شوک الکتریکی، تلفن بیسیم ماهوارهای، زایمان، انواع آتل، احیا و مانیتورینگ قلبی است و به زودی دستگاه الکتروکاردیوگرافی(نوار قلب) با اخذ مجوز از سازمان هواپیمای کشوری تهیه و نصب خواهد شد.
کیانپور اضافه کرد: از ابتدای سال گذشته تا پایان تیرماه امسال ۱۹۶ سورتی پرواز در اهواز و مسجدسلیمان توسط اورژانس هوایی ۱۱۵ خوزستان انجام شد و به ۴۳ مادر باردار امدادرسانی شده است.
اورژانس هوایی در چهار نقطه استان خوزستان شامل دزفول، اهواز، مسجدسلیمان و بهبهان فعالیت دارند.
بر اساس این گزارش اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع دماهای ۴۹ درجه و بالاتر در مناطق جنوبی، غربی ،مرکزی و بخشهایی از شمال استان از پیش از ظهر دوشنبه تا اواخر وقت سه شنبه و افزایش دما به همراه رطوبت و وقوع شرجی از صبح چهارشنبه تا آخر وقت همان روز در مناطق شرق ، جنوبی، مرکزی و غربی هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.
نظر شما