به گزارش خبرنگار ایرنا، حاجیه خانم کبری فخاری مادر شهیدان والامقام «اسدالله، حیدر و امرالله اسدی» پس از عمری مجاهدت و پرچمداری فرهنگ ایثار و شهادت امروز با تشییع بی سابقه مردم همیشه در صحنه شهرری از میدان شهرری به سمت حرم عبدالعظیم حسنی تشییع شد تا در بهشت زهرا در کنار فرزندان شهیدش آرام بگیرد.
در این آیین که با حضور مسئولین و مدیران و تولیت آستان حضرت عبدالعظیم (ع) و مردم عزادار شهرری همراه بود پیکر این مادر شهید در آستان حرم عبدالعظیم دور ضریحها طواف داده شد و تشییع کنندگان با عزاداری و نوحه سرایی با چشمانی اشکبار که سرچشمه عشق اربابشان اباعبدالله الحسین بود این مادر را تشییع کردند و در صحن امام حسن مجتبی(ع) به امامت حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر بر پیکرش نماز اقامه کردند.
در دین مبین اسلام نسبت به احترام و حرمت و تکریم مقام پدر خصوصا مقام مادر تاکید فراوان شده تا آنجا خداوند متعال بعد از دستور به توحید در سوره اسراء امر به تکریم پدر و مادر نموده است «…و بالوالدین احسانا» و در روایات ائمه علیهم السلام هم به وفور از ارزش پدر و مادر خصوصا مادر سخن به میان آمده است.
احترام و تکریم مادر شهید ارزش و مقام دو چندان دارد که بهترین منبع و مأخذ روایات ائمه و وصیت شهدا و فرمایشات امامین انقلاب در رابطه با مقام مادران شهدا است.
امروز روز تاسوعا است روز سقای تشنه لبان حرم که ارمنیها هم امروز برای حاجت گرفتن از این خاندان دست به دامن ابوالفضل العباس می شوند، ام البنین(س) مادر حضرت ابوالفضل(ع) در مدینه بود که به او خبر دادند در حادثه کربلا هر چهار پسرت شهید شدند. خبر شهادت چهار فرزند در یک روز برای هر مادری طاقت فرساست؛ اما حضرت ام البنین(س) با رشادتی بی نظیر نه تنها این خبر را تحمل کرد، بلکه این مصیبت را در برابر مصیبت امام حسین(ع) کوچک دید. تکریم رسول خدا(ص) از خانواده شهدا از چند جهت بود که گریه وهمدردی،تسلی و دلداری و ملاطفت به فرزندان، بیان فضائل شهید در جمع مردم با درخواست همسر شهید، دعا در حق همسر شهید و دستور غذا دادن و پذیرائی از خانواده شهید از جمله آنهاست. رسول خدا(ص) همواره سعی می کردند تکریم خانواده شهدا را فراموش نکنند که نمونه های آن بسیاراست.
حال این مادران شهدا که یادگاران دفاع مقدس هستند مگر می شود راهشان از راه مادران شهدای کربلا جدا باشد
نظر شما