به گزارش ایرنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر حسن رخشنده روز شنبه پیرامون آخرین اقدامات علمی صورت گرفته در مرکز تحقیقات فارماکولوژی گیاهان دارویی این دانشگاه افزود: این آبنبات رژیمی قبل از غذا خورده میشود، به این صورت که قبل از هر وعده غذایی یک عدد آبنبات مکیده میشود و درصد زیادی از مصرف هر وعده روزانه را کاهش میدهد.
وی بیان کرد: مدارک طرح تولید آبنبات رژیمی در اختیار تهران قرار گرفته تا مجوز تولید این محصول صادر شود.
رییس مرکز تحقیقات فارماکولوژی گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچنین پژوهشگران این دانشگاه با همکاری فعالان حوزه صنعت و کارخانه سجاد دارو، قرصی از گرده زنبور عسل جهت درمان ناباروری مردان تولید کردند، دارویی که موجب افزایش تعداد اسپرم و افزایش قدرت باروری میشود.
وی با بیان اینکه هماکنون پیگیر مجوزهای تولید داروی ناباروری مردان هستیم، گفت: مشابه ایرانی این دارو وجود ندارد و نمونه خارجی آن هم در برخی از کشورها وجود دارد، اما این محصول بیمانند بوده و تحقیقات صورت گرفته در این خصوص نشان داده که با اثرپذیری بیشتری همراه خواهد بود.
رخشنده افزود: محصول دیگر تولید شده در این مرکز تحقیقاتی، داروی «لیپودان» برای درمان سندروم متابولیک و کاهش قند و چربی خون بوده بوده که پروانه ساخت آن گرفته شده است و هماکنون به دنبال جذب سرمایهگذار هستیم .
وی ادامه داد: تولید شیاف «انفیتوواجک» برای درمان عفونتهای زنانگی از دیگر اقدامات مرکز تحقیقات فارماکولوژی گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شمار می رود.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۵ هزار نیروی بهداشتی و درمانی، اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.
نظر شما