۲۹ اختراع دستاورد مرکز تحقیقاتی «دارورسانی» مشهد است

مشهد-ایرنا-رییس مرکز تحقیقات دارورسانی هدفمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این مرکز تحقیقاتی از بدو تاسیس و طی یک دهه، ۲۹ اختراع در حوزه‌ دارورسانی به ثبت رسانده است.

به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر حسین کمالی روز یکشنبه افزود: محصولات تولید شده در این مرکز شامل کیت شناسایی مواد مخدر، نانو ذرات طلا و داروی کروسینا حاوی کروسین بوده است.

وی بیان کرد: این مرکز همچنین با توسعه ارتباطات بین صنعت داروسازی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اقدامات مؤثری در مسیر انتقال هدفمند داروهای «شیمیایی، پروتئینی، پپتیدی، گیاهی و مکمل‌ها» داشته است.

رییس مرکز تحقیقات دارورسانی هدفمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: تاکنون ۶۳ طرح تحقیقاتی در این مرکز مصوب شده است و ۶۰ جلد کتاب تالیف و ترجمه و ۶۰۶ مقاله انتشار یافته است.

وی افزود: مرکز تحقیقات دارورسانی هفدمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۲ عضو هیات علمی، آموزشی و پژوهشی دارد که شامل چهار استاد، ۶ دانشیار و ۲ استادیار است که طبق آخرین رتبه ‌بندی اعلام شده رتبه ۱۴ کشوری را در بین ۱۶۱ مرکز تحقیقات بیومدیکال را در اختیار دارد.

کمالی خاطر نشان کرد: این مرکز از ظرفیت تمامی استادان و دانشجویان بهره‌ می‌برد و در طول سال‌های اخیر توانسته علاوه بر تلاش در جهت جلب مشارکت حداکثری اعضای مرکز، از ایده های برتر در مسیر توسعه پزشکی بهره ببرد.

مرکز تحقیقات دارو رسانی هدفمند مشهد از طرف گروه داروسازی صنعتی دانشکده داروسازی و با هدف توسعه ارتباطات بین صنعت داروسازی و دانشگاه در تاریخ ۲۱ فروردین ماه سال ۱۳۹۱ در شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تصویب رسید.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و دانشکده‌ علوم پزشکی تربت‌جام است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha