به گزارش ایرنا از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان)، علیرضا قاریقرآن با اشاره به پروژههای در دست اجرا در حوزه راهسازی استان، اظهار داشت: این ادارهکل در زمان حاضر ۲۷ قرارداد فعال به مبلغ بیش از ۶ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال، برای حدود ۱۷۱ کیلومتر راهسازی و احداث ۳۶۶ دستگاه آبرو از دهانه یک تا هشت متر و همچنین ۲۹ دهانه تقاطع بزرگتر از هشت متر را در دستور کار خود دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: افق در نظر گرفته شده سالانه برای راهسازی در این استان، بستگی به تامین منابع مالی دارد اما این اداره کل ظرفیت آن را دارد که سالانه ۱۵۰ کیلومتر مسیر را به صورت بزرگراهی در استان به بهرهبرداری برساند مشروط بر اینکه منابع مالی مکفی برای اجرای پروژهها در نظر گرفته شود.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان نیز از بهرهبرداری از باند دوم مبارکه- مجلسی- بروجن تا پایان سال ۱۴۰۴ خبرداد.
بهزاد شاهسوندی با بیان اینکه عملیات اجرایی باند دوم محور مبارکه- مجلسی- بروجن به طول ۲۸.۵ کیلومتر در دست اجرا است، اظهار داشت: در حال حاضر پیمانکار پروژه فعال بوده و امید است تا پایان سال ۱۴۰۴ این محور به صورت کامل زیر بار ترافیک قرار گیرد.
وی همچنین پروژه احداث باند دوم برزک - کاشان را از دیگر پروژههای فعال استان اصفهان برشمرد و گفت: این محور ۶۵ کیلومتر بوده که ۱۵ کیلومتر از آن در سنوات گذشته احداث و به بهره برداری رسیده است.
به گفته معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان ۱۵ کیلومتر دیگر از این پروژه در قالب سه قرارداد به مبلغ ۷۵۰ میلیارد ریال در دست اجرا است که شامل ۱۵ کیلومترِ باند دوم و پنج دهانه پل در محل اسحاق آباد و سادیان بوده و پیشرفت فیزیکی آن بالای ۸۰ درصد است.
شاهسوندی اضافه کرد: مابقی مسیر نیز حد فاصل پل سعدآباد تا سه راهی ورکان به طول ۳۵ کیلومتر نیاز به مطالعه دارد که مقدمات آن برای انتخاب مشاور طرح انجام شده است.
وی پروژه باند دوم کاشان – بادرود به طول ۵۲ کیلومتر را از دیگر طرحهای در دست اجرا عنوان کرد و گفت: عملیات اجرایی این محور با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۵ درصد انجام شده و فقط هشت کیلومتر روکش آسفالت لایه دوم باقیمانده که فرآیند انتخاب پیمانکار آن در دستور کار است.
به گزارش ایرنا، ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه در اصفهان وجود دارد و با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی این استان، اصفهان بعنوان چهارراه ترانزیتی، رُتبه نخست حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را در کشور داراست.
نظر شما