آبادان و خرمشهر به توسعه اقتصادی لازم دست نیافته‌اند

آبادان - ایرنا - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند بر ترسیم یک نقشه راه میان اتاق بازرگانی و سازمان منطقه آزاد اروند برای توسعه اقتصادی در آبادان و خرمشهر تاکید کرد و گفت: وجود ۲ اتاق بازرگانی در منطقه پتانسیل بسیار بالایی است که سایر مناطق آزاد و تجاری کشور از آن بی‌بهره هستند اما با وجود چنین پتانسیلی، این منطقه به توسعه اقتصادی لازم دست نیافته است.

به گزارش ایرنا علی زارعی در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی خرمشهر که در محل اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی خرمشهر برگزار شد افزود: حضور سرمایه‌گذاران، صاحبان مشاغل و بخش تولید منطقه در نمایشگاه‌های اقتصادی مختلف، می‌تواند در معرفی توانمندی‌های تولیدی و صادرات محور منطقه در کشور و فرای مرزها، کارگر باشد.

وی با تاکید بر اهتمام دولت برای حل معضلات اقتصادی، خاطرنشان کرد: دغدغه همه ارکان دولت برچیدن موانع در مسیر تجارت و توسعه اقتصادی است که امیدواریم با هم افزایی و همدلی در رفع مشکلات و معضلات اقتصادی منطقه، گام برداریم.

زارعی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت چهار نماینده منطقه در مجلس شورای اسلامی برای برطرف کردن مشکلات صادرات و واردات کالا در منطقه آزاد اروند اظهارکرد: در آینده نزدیک نشستی با حضور اعضای ۲ اتاق بازرگانی شهرهای و آبادان و خرمشهر و نمایندگان مجلس برگزار و موانع و مشکلات موجود را احصاء کرده و با یک تعامل جدی و تشکیل کارگروه‌های مختلف نسبت به رفع دغدغه‌های تجار اهتمام ورزیده و حتی از ظرفیت‌های استانی برای حل مشکلات موجود بهره می‌جوییم.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: لزوم ترسیم یک نقشه راه میان اتاق بازرگانی و سازمان منطقه آزاد اروند احساس می‌شود تا بتوان بر اساس آن در زمینه‌های مختلف، برنامه‌های هدفمند تبیین کرد.

درخواست اعمال تخفیف سود ۳۵ درصدی واردات کالا به بندر خرمشهر

رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر گفت: در حال حاضر واردات کالا به گمرک خرمشهر با تخفیف ۲۵ درصدی اعمال می‌شود و برای رسیدن تخفیف ۳۵ درصدی باید از دبیرخانه مناطق آزاد با وزارت اقتصاد مکاتبات انجام شود.

سید مصطفی موسوی با اشاره به واردات کالا با کارت شهروندی از مرز شلمچه افزود: این طرح راهی برای ایجاد اشتغال و رفاه بیشتر شهروندان اروندی است و خواستار تصویب این طرح در سازمان منطقه آزاد اروند هستیم.

در این نشست، ارائه پیشنهادات واردات کالا از گمرک خرمشهر، دریافت پیشنهاد واردات کالا با کارت شهروندی از مرز شلمچه و ارائه برنامه‌های آموزشی عام المنفعه در جهت ایجاد تخصص در نسل جوان در دستور جلسه قرار گرفت.

منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۴ هزار و ۷۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو)، در محل تلاقی دو رودخانه اروند رود و کارون واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha