به گزارش ایرنا، سیدرضا مرتضوی، روز شنبه در شورای توسعه و برنامهریزی استان در استانداری افزود: دستگاههای اجرایی استان باید در برداشت از اعتبارات ملی دقت داشته باشند و اینکه اعتباری فرا اُستانی است نباید دلیلی برای برداشت بیش از نیاز از هر دستگاه باشد و باید قانون و استانداردها در استفاده از این اعتبارات و تسهیلات ملاک عمل قرار بگیرد.
وی ادامه داد: ابلاغ آییننامههای تخصیص اعتبارات به بانکها باید در کوتاهترین زمان صورت گیرد تا آنها فرصت اعطای تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط در بازه زمانی تعیین شده را داشته باشند.
مرتضوی خاطرنشان کرد: امروز اهمیت برنامهریزی کارشناسی شده در حوزههای مختلف مشخص شده است و مسوولان باید با عدد و رقم و بصورت مُستند صحبت کنند و تصمیمات نیز بر اساس کار کارشناسی اتخاذ و انجام شود.
استاندار اصفهان تصریح کرد: در باره تامین معلم برای آموزش و پرورش باید اطلاعات لازم در این زمینه از کلیه مدارس استان جمع آوری و ارائه شود.
ایجاد ۷۲ هزار اشتغال جدید در استان اصفهان
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه اُستان اصفهان نیز در حاشیه این نشست به خبرنگار ایرنا گفت: سال گذشته بیش از ۷۲ هزار شغل جدید در استان ایجاد شد که بیشتر آنها در حوزه صنعت، معدن و تجارت بود.
محمدرضا قاسمی افزود: بیشتر اشتغالهای ایجاد شده سال گذشته استان با استفاده از تسهیلات قرضالحسنه و یارانهای تبصرههای ۱۸ و ۱۶ قانون بودجه کشور صورت گرفت.
وی تاکید کرد: سال گذشته بیشترین اشتغال ایجاد شده در حوزه صمت بود و حدود ۵۰ هزار شغل در این زمینه ایجاد شد.
قاسمی اظهار داشت: امروز در دویست و سی و چهارمین نشست شورای توسعه و برنامهریزی استان، مُصوبات مهمی در باره میزان تخصیص تسهیلات قرض الحسنه و یارانهای برای ایجاد اشتغال ذیل تبصره ۱۸ برای سال جاری به تصویب رسید و سهم بخشهای مختلف در آن تعیین شد.
وی تاکید کرد: نشست امروز همچنین مصوباتی در زمینه کارگروه زیربنایی استان داشت و مشکل برخی از واحدهای صنعتی با این مصوبات مرتفع شد.
به گزارش ایرنا، بر اساس نتایج طرح آمارگیری نیروی کار در بهار ۱۴۰۲ که توسط مرکز آمار ایران منتشر شده، نرخ بیکاری کلی با برآورد نقطهای در اصفهان به ۹.۲ درصد کاهش یافته و ۲ شاخص عمده دیگر حوزه اشتغال استان شامل "نرخ مشارکت" و "نسبت اشتغال" نیز نسبت به بهار سال پیش به میزان محسوسی افزایش و بهبود یافته است.
نظر شما