۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۱۵
کد خبر: 85190696
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فیلم | چرا باید نان کمتر بخوریم؟

۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۱۵
کد خبر: 85190696
فیلم | چرا باید نان کمتر بخوریم؟

کرمانشاه - ایرنا - یک متخصص ژنتیک گیاهی با اشاره به اینکه گلوتن موجود در نان بر اساس منابع و تحقیقات علمی، موجب بیماری‌های خودایمنی مانند ام‌اس، رماتیسم مفصلی و بیماری‌های روحی روانی می‌شود، گفت: نشاسته و قند موجود در گندم باعث کوری، دیابت، دیالیزی شدن کلیه‌ها و آسیب به رگ‌های خونی می‌شود که مصرف آن باید کاهش یابد.

دکتر «رضا حق‌پرست» با حضور در دفتر ایرنا مرکز کرمانشاه، افزود: نان به عنوان قوت غالب مردم ایران در نظر گرفته می شود بطوریکه هر ایرانی سالیانه حدود ۱۰۰ کیلوگرم نان می خورد و این موضوع علاوه بر ایجاد بیماری های زیادی که برای مصرف کننده به دنبال دارد، نیاز به تولید گندم را افزایش داده و در برخی سالها به دلیل خشکسالی مجبور به واردات حدود ۶ میلیون تن گندم هستیم.

وی اظهار داشت: بر اساس تحقیقات علمی صورت گرفته عامل بسیاری از بیماری های روحی روانی مردم، گلوتن موجود در گندم است و این در حالی است که بر اساس همین تحقیقات ۱۵ درصد از مردم جهان به گلوتن موجود در گندم و نان حساسیت دارند که می‌تواند خطرناک باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha