به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامرضا ذاکری روز یکشنبه تاکید کرد: سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری برای اجرایی و عملیاتی شدن این طرحها بهمنظور افزایش سالانه ۶۰ هزار تُن تولیدات بخش کشاورزی و اشتغالزایی ۲ هزار نفر، از سرمایهگذاران واجد شرایط بخش خصوصی استقبال و حمایت میکند.
وی میانگین پیشرفت فیزیکی هشت طرح انتقال آب کشاورزی را ۵۰ درصد با تخصیص آب ۲ هزار و ۴۰۰ لیتر بر ثانیه دانست و افزود: با اجرای این طرحها تامین و انتقال آب به زمینهای کشاورزی انجام و شبکه فرعی آبیاری در چهار هزار و ۷۲۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان انجام میشود.
ذاکری تصریح کرد: این طرحها شامل، احداث شبکه فرعی آبیاری ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار از زمینهای پاییندست سد بیدکان، تامین و انتقال آب به ۴۰۰ هکتار از زمینهای دوراهان، تامین و انتقال آب به ۶۰۰ هکتار از زمینهای سرچاه و دوازده امام، تامین و انتقال آب به ۳۵۰ هکتار از زمینهای گاوتوت، تامین و انتقال آب به ۶۰ هکتار از زمینهای دره گلهگرد، تامین و انتقال آب به ۲۵۰ هکتار از زمینهای دهند سفلی، تامین و انتقال آب به ۱۹۰ هکتار از زمینهای چلو سرمور و تامین و انتقال آب به ۱۷۰ هکتار از زمینهای بوگر است.
وی یادآور شد: تکمیل و بهرهبرداری بخش تامین و انتقال آب و اجرای شبکه آبیاری نوین در چهارمحال و بختیاری به بیش از ۴۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
ذاکری اظهار داشت: طرحهای نیمهتمام تامین و انتقال آب و توسعه کشاورزی در زمینهای شیبدار با هدف حفاظت زمینهای کشاورزی، جلوگیری از فرسایش خاک، توسعه زمینهای زراعی و باغی انجام و مُنجر به رفع محرومیت، ایجاد اشتغال، افزایش تولید و رونق اقتصادی میشود.
به گزارش ایرنا، یک چهارم تولید ناخالص داخلی و یک پنجم اشتغال چهارمحال و بختیاری به بخش کشاورزی وابسته است.
از مجموع زمینهای چهارمحال و بختیاری ۲۵۰ هزار هکتار برابر ۱۵ درصد سطح زیرکشت زمینهای کشاورزی استان است.
هماکنون ۷۷ هزار بهرهبردار با تولید سالانه یک میلیون و ۹۵۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری فعال هستند.
چهارمحال و بختیاری ۱۱ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما