آغاز رُمان «یَل سوادکوه» باچاشنی کمانچه و کشتی +فیلم
این فیلم کوتاه مربوط به قبل از اعزام آزادکاران نوجوانان به مسابقات جهانی ترکیه است که «سینا خلیلی» به این زیبایی در مدح امیرالمؤمنین علی (ع) می‌خواند.

ساری- ایرنا- «سینا خلیلی» حالا قهرمان نوجوانان کشتی جهان است؛ دلاورمرد سوادکوهی که در کنار ورزش قهرمانی نواختن کمانچه و خوانندگی را هم خوب بلد است و با فکر هنری و زور مازنی خود نشان زرین طلا را در ترکیه ضرب کرد.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا، رقابت های کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی جهان روزهای ۱۳ تا ۱۵ مردادماه در شهر استانبول ترکیه برگزار شد و در پایان تیم ایران با کسب ۲ مدال طلای اهوار خاطری در وزن ۴۵ کیلوگرم و سینا خلیلی در وزن ۶۵ کیلوگرم، ۲ مدال نقره سجاد پیردایه در وزن ۶۰ کیلوگرم و ابوالفضل حسینی در وزن ۷۱ کیلوگرم و ۲ مدال برنز سام سیار در وزن ۴۸ کیلوگرم و توحید نوری در وزن ۹۲ کیلوگرم با ۱۵۶ امتیاز بعنوان قهرمانی دست یافت.

این قهرمانی در حالی بدست آمد که تیم ایران سال گذشته در جایگاه چهارم این مسابقات ایستاده بود.

پس از تیم ایران، ‌ تیم های آمریکا با ۱۲۶ امتیاز و ژاپن با ۱۰۶ امتیاز در جایگاه دوم و سوم تیمی قرار گرفتند.

آغاز رُمان «یَل سوادکوه» باچاشنی کمانچه و کشتی +فیلم

در این پیوند سینا خلیلی کشتی گیر سوادکوهی تیم ملی نوجوانان در کنار استعداد ناب در کشتی، هنرمند خوبی است و کمانچه نوازی و خوانندگی را همانند پیشینیان خود همچون استاد فقید ابوالحسن خوشرو بلد است.

همچنین صفحه اینستاگرام اتحادیه جهانی کشتی با تمجید از هنرنمایی نوجوانان ایرانی به بازتاب فنون ناب آزادکاران کشورمان برابر رقیبان روسی پرداخت.

خلیلی در دیدار نهایی وزن ۶۵ کیلوگرم با نتیجه ۱۰ بر صفر ماگومدعلی باخارچیف از روسیه را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

اتحادیه جهانی کشتی با انتشار فیلمی از دیدار فینال خلیلی نوشت: آزادکار وزن ۶۵ کیلوگرم مدال طلا را برای ایران به ارمغان آورد.

نتایج نمایندگان کشورمان در این مسابقات به شرح زیر است:

در وزن ۴۵ کیلوگرم اهورا خاطری در دور نخست با با نتیجه ۱۲ بر ۱ دانیل نگرو از مولداوی را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۵ بر صفر آقاشیرین آقاشرینوف از روسیه را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

وی در این مرحله با نتیجه ۵ بر ۲ از سد ایگناسیو ویلاسنور از آمریکا گذشت و به دیدار فینال راه یافت. خاطری در این دیدار با نتیجه ۱۱ بر صفر گور بونیاتیان از ارمنستان را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

آغاز رُمان «یَل سوادکوه» باچاشنی کمانچه و کشتی +فیلم

در وزن ۴۸ کیلوگرم سام سیار پس از استراحت در دور اول در دور دوم روپش از هند را با نتیجه ۳ بر ۱ از پیش رو برداشت. وی در دور بعد با نتیجه ۱۴ بر ۴ عبدالمالیک جلال الدین اف از ازبکستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. سیار در این مرحله با نتیجه ۸ بر ۸ مغلوب پائول کنی از آمریکا شد و به دیدار رده بندی رفت. حریف وی در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر صفر عظیم بردی آشیرگولیف از ترکمنستان را مغلوب کرد و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۵۱ کیلوگرم امیرمحمد نوازی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۱۱ بر صفر اولجاس ژایونبایف از قزاقستان را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد با نتیجه ۷ بر صفر نوردولت بکبولاتوف از قرقیزستان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۴ بر ۱ مغلوب یاماتو اوگاوا از ژاپن شد و به دیدار رده بندی رفت. نوازی در این دیدار با نتیجه ۲ بر ۱ مقابل ساشا پتروسیان از ارمنستان شکست خورد و پنجم شد.

در وزن ۵۵ کیلوگرم امیررضا تیموری زاد در دور نخست با نتیجه ۲ بر ۱ مغلوب مارکوس بلیز از آمریکا شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، به گروه بازنده ها رفت. تیموری زاد در این گروه با نتیجه ۱۱ بر صفر عزت بردی آشیرگولیف از ترکمنستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۰ بر صفر عبیداله ایتایف از فرانسه را شکست داد و به دیدار رده بندی راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۴ بر ۴ مقابل ساموئل گئورگیان از ارمنستان مغلوب و پنجم شد.

در وزن ۶۰ کیلوگرم سجاد پیردایه در دور اول با نتیجه ۱۱ بر صفر دانیل گوربویچ از چک را مغلوب کرد وی در دور دوم با نتیجه ۶ بر صفر یاندرو سوتو ریورا از پورتوریکو را مغلوب کرد. پیردایه در دور بعد با نتیجه ۲ بر ۱ از سد امور بک آسان اولو از قرقیزستان گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۳ بر ۲ جمال عباس اف از آذربایجان را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۴ بر ۱ مغلوب آکیتو ماهرا از ژاپن شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۶۵ کیلوگرم سینا خلیلی در دور اول با نتیجه ۱۱ بر صفر ساموئل سدلاک از اسلواکی را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۱ ولادیمیر آزاریان از ارمنستان را از پیش رو برداشت. وی در دور سوم با نتیجه ۱۱ بر ۲ میرزاآقا آخوندوف از آذربایجان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. خلیلی در این دیدار با نتیجه ۸ بر ۲ مانوئل واگین از آلمان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر صفر ماگومدعلی باخارچیف از روسیه را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۷۱ کیلوگرم ابوالفضل حسینی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۱۰ بر صفر تاتسوکی کامیا از ژاپن را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۷ بر ۲ آلپ ارسلان بگینجوف از ترکمنستان را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. حسینی در این مرحله با نتیجه ۱۱ بر ۱ اسلام کاژاروف از روسیه را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۴ بر ۱ مغلوب لاداریون لوکت از آمریکا شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۸۰ کیلوگرم ابوالفضل رحمانی در دور نخست با با نتیجه ۱۰ بر صفر گریگور چرناکوف از بلغارستان را شکست داد. وی در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۲ ناتسورا اوکازاوا از ژاپن را مغلوب کرد. وی در مرحله بعد با نتیجه ۱۰ بر ۸ و ضربه فنی مقابل کنستانتین پتریاشویلی از گرجستان شکست خورد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن ۹۲ کیلوگرم توحید نوری پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۳ اودن سینکلایر از آمریکا را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد مقابل ساندرو کوراشویلی از گرجستان با نتیجه ۱۱ بر صفر مغلوب شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال وی به گروه بازنده ها رفت. نوری در این گروه با نتیجه ۱۲ بر ۱ اسلام جان اسلام اف از ازبکستان را مغلوب کرد و به دیدار رده بندی راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۱۲ بر ۲ جنگی هوکی از ژاپن را شکست داد و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۱۱۰ کیلوگرم ابوالفضل محمدنژاد در دور نخست با نتیجه ۳ بر ۱ سینگ جاسپوران از هند را از پیش رو برداشت. وی در دور با نتیجه ۱۲ بر ۲ مغلوب رحمان مالخمدوف از روسیه شد و با توجه به شکست حریفش در مرحله نیمه نهایی از دور رقابت ها کنار رفت.


رده بندی انفرادی و تیمی این مسابقات به شرح زیر است:

۴۵ کیلوگرم: ۱- اهوار خاطری (ایران) ۲- گور بونیاتیان (ارمنستان) ۳- ابوبکر گور (ترکیه) و ایگناسیو ویلاسنور (آمریکا)
۴۸ کیلوگرم: ۱- پائول کنی (آمریکا) ۲- یاماتو فوروساوا (ژاپن) ۳- سام سیار (ایران) و جوزف باچمان (پورتوریکو)
۵۱ کیلوگرم: ۱- یاماتو اوگاوا (ژاپن) ۲- روهیت (هند) ۳- عثمان ایندیربایف (روسیه) و ساشا پتروسیان (ارمنستان) ۵- امیرمحمد نوازی (ایران)
۵۵ کیلوگرم: ۱- مارکوس بلیز (آمریکا) ۲- آنکوش (هند) ۳- احمد موسی خادجیف (روسیه) و ساموئل گئورگیان (ارمنستان) ۵- امیررضا تیموری زاد (ایران)
۶۰ کیلوگرم: ۱- آکیتو مائه هارا (ژاپن) ۲- سجاد پیردایه (ایران) ۳- جمال عباس اف (آذربایجان) و ایسین برسانوکایف (روسیه)
۶۵ کیلوگرم: ۱- سینا خلیلی (ایران) ۲- ماگومد علی باخارچیف (روسیه) ۳- بروک مانتانونا (آمریکا) و مانوئل واگین (آلمان)
۷۱ کیلوگرم: ۱- لاداریون لوکت (آمریکا) ۲- ابوالفضل حسینی (ایران) ۳- نوردولت سیلبکوف (قزاقستان) و اسلام کاژاروف (روسیه)
۸۰ کیلوگرم: ۱- ماگمد ادریس اف (روسیه) ۲- الکساندر بروس (مولداوی) ۳- زاخاری ریدر (آمریکا) و کنستانتین پتریاشویلی (گرجستان) ... ۷- ابوالفضل رحمانی (ایران)
۹۲ کیلوگرم: ۱- ساندرو کوراشویلی (گرجستان) ۲- ایوپ چتین (ترکیه) ۳- توحید نوری (ایران) و سمیر دورسانوف (قزاقستان)
۱۱۰ کیلوگرم: ۱- یوسف دورسونوف (آذربایجان) ۲- یدیگه کاسیمبک (قزاقستان) ۳- رحمان مالاخمدوف (روسیه) و هنریک هایکیان (ارمنستان)

رده بندی تیمی: ۱- ایران ۱۵۶ امتیاز ۲- آمریکا ۱۲۶ امتیاز ۳- ژاپن ۱۰۶ امتیاز ۴- آذربایجان ۸۴ امتیاز ۵- ارمنستان ۷۹ امتیاز ۶- هند ۷۴ امتیاز ۷- گرجستان ۷۲ امتیاز ۸- قزاقستان ۶۴ امتیاز

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha