به گزارش سه شنبه شب ایرنا از تارنمای "سنتکام" ، کوریلا گفت: «این سفرها به منطقه, به من بینش عمیقی در خصوص روابط با شرکای آمریکا و آمادگی نیروهای ما و ائتلاف مستقر در منطقه میدهد.»
به گفته سنتکام، برد کوپر، فرمانده ناوگان پنجم ارتش آمریکا هنگام عبور کوریلا از تنگه هرمز, همراه وی بوده است.
مرکز تروریستی سنتکام روز سهشنبه در بیانیهای ضمن اعلام دیدارهای کوریلا نوشت این فرمانده ارتش آمریکا آمادگی ناوگانهای آمریکایی در خلیج فارس را بررسی و با شرکای نظامی واشنگتن در این منطقه درباره امنیت خلیج فارس رایزنی کرده است.
به گزارش ایرنا, این سفر فرمانده مرکز تروریستی سنتکام به منطقه درمیان حضور سه هزار نیروی نظامی تازه وارد آمریکا در خاورمیانه "تمرینهای نظامی آنها با شرکای خود"در روزهای آینده اتفاق میافتد.
"تیم هاوکینز" سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی گفت که ورود نظامیان جدید به منطقه خاورمیانه، مقدمهای برای "حضوری دایمی" است.
وی در پی حضور سه هزار نظامی نیروی دریایی آمریکا با ناو هواپیمابر یواساس باتان و یواساس کارتر هال به دریای سرخ و خلیج فارس، در گفتگو با این شبکه صهیونیستی افزود که این اقدام در چارچوب طرح آمریکا برای تقویت حضور خود در منطقه صورت گرفته است.
به زعم این مقام نظامی آمریکا، این حضور دائمی به منظور فراهم شدن امکان واکنش سریع در صورت بروز مشکل انجام شده است.
وی افزود: هدف اصلی افزایش تعداد نیروهای نظامی آمریکا در منطقه، دادن گزینهها و انعطاف بیشتر به تصمیم گیرندگان در واشنگتن و فرماندهان میدانی است.
هاوکینز با نادیده گرفتن حضور تنش آفرین و بیثبات کننده ارتش آمریکا در منطقه و جنگ افروزیهای آن در طول دهههای گذشته و تداوم اشغالگری برخی کشورهای منطقه مدعی شد که هدف از حضور نظامیان تازه وارد تامین امنیت منطقه است.
او در این زمینه گفت: این نیروها طی چند روز آینده، علاوه بر برگزاری تمرینها و امور دیگری با شرکای (واشنگتن در منطقه) ، عملیاتهای میدانی با هدف - به زعم او - تامین امنیت و ثبات در منطقه خواهند داد.
ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا روز دوشنبه با صدور بیانیهای از حضور بیش از ۳ هزار نظامی نیروی دریایی این کشور در دریای سرخ خبر داد و اعلام کرد که ملوانان و تفنگداران آمریکایی ریکشنبه پس از عبور از کانال سوئز وارد دریای سرخ شدهاند.
این نظامیان با ناو هواپیمابر یواساس باتان و یواساس کارتر هال به دریای سرخ رسیدهاند.
این دو کشتی جنگی در ۱۰ ژوئیه (۱۹ تیر) بندر نورفولک در ویرجینیا را برای ماموریتی که پنتاگون مدعی شد «پاسخ به تلاشهای اخیر ایران برای تهدید جریان آزاد تجارت در تنگه هرمز و آبهای اطراف آن» است، ترک کردند اما اظهارات سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به روشنی پرده از هدف واقعی از این اقدام توسعه طلبانه بر میدارد.
جمهوری اسلامی ایران میگوید همواره بر وجود سازوکارهای بومی برای تامین امنیت کشتیرانی در آبهای منطقه از جمله تنگه هرمز تاکید دارد و حضور نیروهای بیگانه و قدرتهای منطقهای در این آبراههها را برهم زننده امنیت جمعی کشورهای ساحلی خلیج فارس اعلام کرده است.
نظر شما