به گزارش ایرنا مهدی عبداللهنژاد چهارشنبه در مراسم تجلیل از خبرنگاران آبادان اظهار کرد: ۱۰ کارگاه مهارت آموزی تراشکاری، انواع جوشکاری، برق، بازرسی جوش، تعمیرموتور شناورهای دریایی، تعمیر موتور خودرو، تعمیر کولر و دستگاههای خنک کننده برای آقایان و تعمیرموبایل، عکاسی، فیلمبرداری، قالیبافی، حصیربافی و صنایع دستی برای خواهران در آبادان فعال است.
وی به فعالیت ۶۳ آموزشگاه بخش خصوصی در شهررستان آبادان اشاره کرد و بیان داشت: بخش خصوصی به عنوان بازوان سازمان آموزش فنی و حرفهای فعالیت دارند و در مکاتباتی با فرمانداری شهرستان مقرر گردید جهت بروزرسانی تجهیزات و ارتقاء کیفیت آموزش از محل اعتبارات تبصره ۱۸ به این آموزشگاهها کمک شود.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای آبادان گفت: در راستای توسعه مراکز مهارت آموزی و آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای با استفاده از ظرفیت بخش هفت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد و ۲ مرکز جوار کارگاهی در رشتههای هنرهای نمایشی، صنایع پوشاک، پیرایش مردانه، مراقبت و زیبایی، صنعت ساختمان با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در سالجاری افتتاح شد.
عبداللهنژاد افزود: در سال گذشته نیز ۸۰۰ هزار ساعت آموزش در بخش دولتی و ۲۰۰ هزار ساعت در بخش خصوصی به متقاضیان ارائه شده است.
وی با اشاره به اهمیت و نقش خبرنگاران در بازتاب اخبار جامعه و معرفی مهارت آموزی به عنوان یکی از شاخصهای مهم برای راهنمایی جوانان برای اشتغال گفت: حرفه آموزی به عنوان پیش نیاز تولید و اشتغال است که نیاز است توسط مسئولان نگاه ویژهای به آن شود.
عبداللهنژاد گفت:طرح توسعه شهرستان باید پیوست سند توسعه مهارت داشته باشد تا نیازهای مراکز صنعتی در آن تعریف و مهارت های لازم در بخش های مختلف به کارآموزان ارائه و آموزشها به سمت مهارت محور حرکت کند.
وی گفت: در حال رایزنی برای ارائه آموزش به متقاضیان عراقی در قالب دیپلماسی مهارت آموزی با توجه به ظرفیتهای موجود در مراکز فنی و حرفه ای آبادان و نزدیکی شهر بصره هستیم.
نظر شما