گلستان از استان‌های پیشران در فعالیت‌های اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری است

گرگان - ایرنا - رییس اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان گلستان گفت: این استان در بخش فعالیت‌های اندیشکده و تاسیس آن از استان‌های پیشران و پیشرو است.

به گزارش خبرنگار ایرنا مجید محمدنژاد عصر چهارشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری ایرنا مرکز گلستان ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی اظهار کرد: اندیشکده گلستان به عنوان یازدهمین اندیشکده استانی اوایل خرداد ماه سالجاری فعالیت خود را زیر نظر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی آغاز کرد.

وی بیان کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در واقع بازوان مشورتی و علمی است که به مجلس در تنظیم قوانین با نگاه کارشناسی، کارشناسان و متخصصان کمک می‌کند.

رییس اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری گلستان گفت: پیش از تشکیل اندیشکده‌های استانی، دغدغه‌ای با موضوع عدم استفاده از ظرفیت کارشناسان و متخصصان استان‌ها و دیده نشدن آنان در تنظیم قوانین و مقررات برای کمک به نمایندگان وجود داشت که ایجاد این اندیشکده‌های استانی توانست این دغدغه و نگرانی‌ها را برطرف کند.

وی افزود: یکی از اقدامات اساسی و مهم ما بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه بود که مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی فصول ۱۴، ۱۵ و ۱۸ آن را به گلستان واگذار کرد و ما با نشست‌های تخصصی و جمع‌بندی مطالب، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادیم.

محمدنژاد بیان کرد: اعضای اندیشکده گلستان، با مطالعه فصول مختلفی لایحه پیشنهادی برنامه هفتم توسعه با نگاه توسعه‌ای استان به موارد دیگر برخوردند که نیاز به ارائه پیشنهاد و نظرات جامع‌تر بود.

وی یادآور شد: در فصل ۱۲ این لایحه که مربوط به ترانزیت و نگاه دریامحور است، تنها استان‌های ساحلی جنوبی با هشت درصد جمعیت کل کشور دیده شده بود و توجهی به استان‌های شمالی با ۲۲ درصد جمعیت کل کشور، نشده بود.

رییس اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری گلستان گفت: برای حل این موضوع کارشناسان و متخصصان را فراخوان کردیم و با برگزاری جلسات متعدد، به جمع‌بندی در این بخش رسیدیم و نظرات را به مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ارسال کردیم و امیدواریم با پیگیری نمایندگان استان‌های شمالی، این موضوع در این فصل از لایحه پیشنهادی اصلاح شود.

وی خاطر نشان کرد: موضوع دیگر در این لایحه حل مشکل تنش آبی گلستان بود که پیشنهاد اندیشکده، موضوع‌ شیرین‌سازی آب دریا بود امیدواریم بودجه مورد نیاز در لایحه گنجانده شود.

محمدنژاد در خصوص روز خبرنگار و خبرگزاری ایرنا گفت: ایرنا از خبرگزاری‌های باسابقه در گلستان است که در توسعه استان نقش مهم و اساسی دارد.

وی افزود: با توجه به شناخت پیشین از مجموعه ایرنا گلستان و حضور نیروهای مجرب، زبده و کارآزموده، توانسته نقش و رسالت خود را در حوزه خبررسانی و اطلاع‌رسانی به خوبی ایفا کند.

رییس اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری گلستان گفت: ایرنا کم و کاستی‌های موجود استان را بدون نگاه سیاسی و غرض‌ورزی به درستی انتقال داده که مورد استفاده مدیران در مسیر توسعه استان قرار گرفته است.

محمدنژاد که ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز در غرب استان را برعهده دارد، در خصوص نقش این دانشگاه در توسعه گلستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی گلستان با ۳۰ هزار دانشجو در ۱۲ واحد و مرکز آموزشی و با حضور ۵۰۰ هیات علمی متخصص و متعهد و داشتن دانشجویان تحصیلات تکمیلی که هر یک در بخش‌های اجرایی و مدیریتی استان و مراکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی حضور دارند، نقش موثر و تاثیرگذاری در روند توسعه استان دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha