به گزارش ایرنا علی اکبر حسینی محراب روز پنجشنبه در نشست با جمعی از اصناف و بازاریان اهواز در محل استانداری خوزستان بیان کرد: برخی مسیرها در مرکز شهر اهواز مانند راه دسترسی به بازار امام (ره) با تصمیم شورای ترافیک استان از سالها پیش بسته است که طبق درخواست اصناف، بازگشایی اینمسیرها با هدف بهبود خدمات رسانی بازاریان به شهروندان، مورد بررسی کارشناسی قرار می گیرد.
وی گفت: بسته بودن برخی مسیرها در مرکز شهر اهواز مشکلاتی را برای اصناف و جا به جایی کالاهای آنها ایجاد کرده که باید برای رفع این مشکل، برنامه ریزی های کاربردی انجام داد.
استاندار خوزستان تاکید کرد: نمایندگانی از شورای ترافیک استان، اتحادیهها و اصناف در خصوص باز و یا ادامه مسدود بودن مسیرهای مرکز شهر، کار بررسی ها را انجام خواهند تا بر اساس یک مدل علمی و کارشناسی تصمیم گیری لازم انجام شود.
مجاورت مجتمع بنکداران با صنایع آلاینده چاره اندیشی میشود
حسینی محراب ادامه داد: نزدیکی صنایع آلاینده از جمله کارخانههای فولاد و شرکت کربن با محل فعالیت بنکداران، نگرانی هایی را برای فعالان این حوزه به وجود آورده که خواستار چاره اندیشی برای پیشگیری از بروز مشکلات مربوط به این مجاورت با صنایع هستند.
وی با تاکید بر اینکه نگهداری مواد غذایی از جمله رسته های کاری بنکداران محسوب می شود افزود: بنکداران نگران هستند که مجاورت محل کسب و کار آنها با صنایع آلاینده، فرآیند نگهداری مواد غذایی را با چالش های بهداشتی روبهرو نکند؛ به همین منظور نیز نشست های کارشناسی برای رفع این نگرانی ها در دستور کار قرار گرفته است.
پیشگیری از تحمیل هزینههای کاذب به واحدهای صنفی مانع از افزایش قیمتها میشود
استاندار خوزستان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید از دیدگاه مردم به بازار نگاه شود بیان کرد: مردم خواستار ثبات و یکسان بودن قیمتها در بازار هستند.
حسینی محراب یکی از دلایل مهم نوسان قیمت در بازار را تاثیر قیمت ارز و کالاهایی وارداتی به کشور عنوان کرد و ادامه داد: این در حالی است که بعضا افزایش قیمت خدمات مانند هزینه حمل کالا بر بازار تاثیرگذار می شود که این موضوع باید کنترل شود.
نماینده عالی دولت در استان با تاکید بر اینکه پیشگیری از تحمیل هزینه های کاذب به واحدهای صنفی، مانع از افزایش قیمت ها می شود گفت: از متولیان نظارت بر بازار خواسته شده تا اقدامات لازم برای جلوگیری از گرانفروشی در بازار را با جدیت بیشتری دنبال کنند.
استاندار خوزستان همچنین یکی دیگر از چالش های اصناف را موضوع مالیات و ارزش افزوده دانست و ادامه داد: این موضوع نیز با همکاری اداره کل امور مالیاتی و همچنین دستگاه های مربوطه مورد بررسی قرار می گیرد تا واحدهای صنفی با انگیزه بیشتری به فعالیت بپردازند.
استاندار خوزستان افزود: اصناف از قشر شریف و انقلابی جامعه هستند و در بسیاری از عرصهها همچون جنگ تحمیلی، سیل، کرونا و بسیاری موارد دیگر پای کار بودهاند.
در خوزستان بیش از ۱۴ هزار واحد صنفی وجود دارد.
نظر شما