به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد کریمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از این تعداد ۲ طرح در حوزه فاضلاب و بقیه در حوزه آبرسانی در ۹ شهرستان استان است.
وی افزود: برای اجرای این طرحها ۲ میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال اعتبار ملی و استانی تامین و هزینه شده است.
کریمی تصریح کرد: با افتتاح این طرحها چهار شهر و ۱۹ روستا در شهرستانهای شهرکرد، بروجن، فارسان، کوهرنگ، اردل، لردگان، کیار، بن و سامان از مزیتهای پروژههای آب و فاضلاب بهرهمند میشوند.
وی یادآور شد: افتتاح تصفیهخانه فاضلاب، تامین آب آشامیدنی، اجرای خطوط انتقال و شبکه توزیع آب آشامیدنی، احداث مخازن ذخیره آب، حفر و تجهیز چاه از مهمترین طرحهای آماده افتتاح حوزه آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری در هفته دولت سالجاری است.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۹۷۸ هزار و ۴۶۳ نفر از مردم ۴۳ شهر و ۴۹۶ روستا در این استان زیرپوشش شبکه آبرسانی قرار دارند که از این تعداد ۶۷۲ هزار و ۸۸۸ نفر جمعیت شهری و ۳۰۵ هزار و ۵۷۵ نفر جمعیت روستایی هستند.
هماکنون ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۸۶ درصد جمعیت روستایی چهارمحال و بختیاری از خدمات شبکه آبرسانی بهرهمند هستند و ۳۶۶ هزار و ۴۶۱ مشترک شامل ۲۶۲ هزار ۲۸۵ مشترک شهری و ۱۰۴ هزار و ۱۷۶ مشترک روستایی در استان وجود دارد.
آب مورد نیاز جمعیت شهری و روستایی چهارمحال و بختیاری از طریق ۱۹۸ حلقه چاه برای شهرها، ۱۸۳ حلقه چاه برای روستاها، ۲۰ دهانه چشمه برای شهرها، ۶۲ دهانه چشمه برای روستاها، ۲ رشته قنات برای شهرها، سه رشته قنات برای روستاها، ۲ مورد برداشت سطحی از رودخانهها برای شهرها و ۱۷ مورد برای روستاها تامین میشود.
محدودیت منابع آب، خشکسالی، تخصیص نیافتن اعتبارات لازم، قیمت پایین آببها و فرسودگی شبکههای آبرسانی از مهمترین چالشهای آبرسانی در چهارمحال و بختیاری بهشمار میرود.
۸۵ درصد آب آشامیدنی مصرفی در چهارمحال و بختیاری وابسته به منابع آب زیرزمینی است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است.
نظر شما