۲۲ مرداد ۱۴۰۲، ۸:۴۸
کد خبرنگار: 3049
کد خبر: 85197136
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ضریب نفوذ " بیمه " در استان اصفهان حدود ۲ درصد است

۲۲ مرداد ۱۴۰۲، ۸:۴۸
کد خبر: 85197136
ضریب نفوذ  " بیمه "  در استان اصفهان حدود ۲ درصد است

اصفهان - ایرنا - رییس شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه استان اصفهان گفت: در این استان ضریب نفوذ صنعت بیمه ۱.۸۹ درصد است؛ به این معنی که از هر صد نفر، تنها دو نفر به صنعت بیمه اعتماد دارند.

سیدعلیرضا سمائی روز یکشنبه در گفت و گفت با ایرنا افزود: آگاهی رسانی ناقص شرکت‌های بیمه، بیمه مرکزی و نهادهای حمایتگر، موجب پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در استانی مثل استان اصفهان است.

وی تصریح کرد: هرزمان خواسته ایم که نهادهای حمایتگر برای مردم نسبت به داشتن محصولات بیمه ای آگاهی رسانی کنند، تصور بر تبلیغ برند است اما خواست ما تاکید بر رسالت حمایتگری صنعت بیمه است.

سمائی رسالت شرکت‌های بیمه را حفاظت از منابع مالی و جانی دانست و افزود: در گزارش آماری سال ۱۴۰۰ در استان اصفهان نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان فروش محصولات بیمه‌ای و گردش مالی داشته ایم، این در حالی است که استانداری با ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان استان اصفهان را مدیریت کرده است.

وی افزود : نزدیک به ۷۰ درصد از این گردش مالی شرکت‌های بیمه ای، صرف پرداختِ خسارات شده است و درنتیجه نمی‌توان قبول کرد که کسی بگوید به شرکت‌های بیمه بی اعتماد هستیم، چرا که شرکت‌های بیمه به تعهداتشان عمل کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در استان اصفهان ۶۹ شعبه مرکزی از کلیه برندهای بیمه فعالیت می‌کنند، افزود: شرکت‌های بیمه خارج از ماهیت شان که خصوصی یا دولتی باشند زیر نظر بیمه مرکزی هستند و هیچ کدام سیاست مستقلی از خودشان ندارند.

سمائی تصریح کرد: همه این شرکت های بیمه محصولات عمومی دارند و تحت نظارت بیمه مرکزی هستند؛ در صنعت بیمه هر اتفاقی زیر نظر واحد ناظرِ دولتی که بیمه مرکزی است، رخ می‌دهد تا مطابق با شیوه نامه ها و قوانین کشور عمل شود.

به گفته وی، نمایندگی‌های برندهای مختلف بیمه در استان اصفهان پنج هزار و ۳۷۴ دفتر فروش است.

رییس شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه استان اصفهان افزود: این میزان دفاتر فروش فارغ از ماهیت حمایتی، نشان از میزان اشتغال‌زایی این صنعت در استان اصفهان دارد.

سمائی یادآور شد: وقتی در یک استان پنج هزار و ۳۷۴ دفترِ نمایندگی وجود دارد که از صنعت بیمه ارتزاق می‌کنند، با احتساب اینکه هر دفترِ بیمه، فقط یک کارمند داشته باشد، ۱۱ هزار نفر فقط در این استان از صنعت بیمه ارتزاق می کنند.

وی تصریح کرد: سازمان‌ها یا تولیدی و یا خدمات‌رسان هستند اما تنها صنعتی که چند وجهی است، صنعت بیمه است؛ این صنعت بخش‌های حمایتی، اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری را شامل می‌شود.

سمائی با اشاره به اینکه، بیمه‌ها برای تأمین خدمات به مشتریانشان باید وارد حوزه سرمایه گذاری شوند، گفت: از این رو تمام شرکت‌های بیمه، گروه‌های تخصصی اقتصادی و سرمایه گذاری دارند که با حقِ بیمه های در دسترس شان، سرمایه گذاری مناسب انجام دهند تا با بازدهی مطلوب، بتوانند از عهده خدماتی که باید ارائه‌ بدهند بربیایند.

سمائی اظهار داشت: پیشتر، صندوق های سرمایه گذاری از محل حساب‌های شرکت بیمه بودند اما در زمان حاضر این شرکت‌ها به دلیل اینکه اعتماد بیمه گزاران را جلب کنند، یک صندوق سرمایه گذاری مستقل ایجاد می کنند که به هیچ عنوان سرمایه گذاری‌ها و درآمد زایی‌ها وارد امور جاری آنها نشود.

وی افزود: تمامِ عملیات مربوط به سرمایه گذاری و سود دهی و تعهداتِ موکول به آینده شرکت‌های بیمه در یک صندوق جداگانه است که این شرکت ها هیچ نگاهی از بابت برداشت به آن ندارند.

ریس شورای هماهنگی شرکت‌ های بیمه استان اصفهان در ادامه گفت:این صندوق سرمایه گذاری، حساب یک طرفه ای برای زمانی است که شرکت‌های بیمه بتوانند به تعهداتِ موکول به آینده شان را عمل کنند و از این رو فقط در آن سرمایه گذاری می‌شود.

در استان اصفهان پنج هزار و ۳۷۴ دفتر نمایندگی شرکت‌های بیمه وجود دارد که زیر نظر بیمه مرکزی فعالیت می‌کنند.

استان اصفهان افزون بر پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha