ناوگان حمل و نقل کرمانشاه با ۱۱ هزار صندلی آماده جابجایی زائران اربعین است

کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با اشاره به تردد زائران اربعین از مرز خسروی این استان، گفت: ناوگان حمل و نقل عمومی این استان با ظرفیت ۱۱ هزار صندلی آماده جابجایی زائران اربعین حسینی (ع) است.

«فریبرز کرمی» روز سه‌شنبه به ایرنا افزود: باتوجه به برنامه‌ریزی‌ها و جلسات برگزار شده با انجمن‌های صنفی حمل و نقل عمومی استان کرمانشاه، ۱۱ هزار و ۵۲ صندلی در ناوگان حمل و نقل عمومی برای جابجایی زوار اربعین حسینی (ع) از استان کرمانشاه پیش‌ بینی شده است.

وی گفت: این تعداد صندلی در ناوگان عمومی اعم از اتوبوس، مینی‌بوس، سواری و مینی‌بوس های آژانس سرویس دهی شهری آماده شده است.

کرمی عنوان کرد: کل ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی مسافر برای جابجایی زوار به خدمت گرفته می‌شود که تعداد ناوگان اتوبوسی ۱۵۲ دستگاه با چهار هزار و ۵۱۴ عدد صندلی، مینی‌بوس ۱۸۲ دستگاه با تعداد سه هزار و ۹۴ صندلی، سواری ۴۰۰ دستگاه با تعداد یک هزار و ۶۰۰ صندلی و مینی‌بوس آژانس سرویس دهی شهری به تعداد ۹۰ دستگاه با یک هزار و ۸۴۴ دستگاه صندلی، آماده خدمات رسانی به زوار اربعین هستند.

وی با اشاره به اینکه جلسات کمیته حمل و نقل ستاد اربعین استان به صورت منظم برگزار و هماهنگی‌های مناسبی بین دستگاه‌های مرتبط عضو این کمیته برقرار شده است، افزود: بررسی و ارسال ظرفیت و لیست ناوگان تحت پوشش شرکت‌ها و مؤسسات اتوبوس‌رانی، مینی‌بوس، سواری کرایه و چگونگی نظارت بر ضوابط و مقررات حمل و نقل از لحاظ رعایت نرخ جابجایی، دستورالعمل‌های مربوط به نظافت ناوگان کنترل تجهیزات فنی و موارد مرتبط با ایمنی ناوگان، توسط مدیران فنی شرکت‌ها از جمله مواردی است که در این جلسات مورد بررسی قرار گرفته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمانشاه در ادامه بیان کرد: برای تأمین و ارتقای ایمنی زائران در سفرهای جاده‌ای، شرکت‌های مسافربری مکلف شده‌اند تا نسبت به کنترل فنی ناوگان و برگه معاینه فنی اقدام نمایند و در صورت وجود هرگونه نقص و ایرادهای فنی در خودروها نسبت به رفع، مبادرت ورزند.

خسروی نزدیکترین مسیر زائران ایرانی به کربلای معلی

به گزارش ایرنا، مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند، همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع) به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha