"غلامرضا علی محمدی" در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: جمعیت هلالاحمر وظیفه امداد و نجات و اسکان اضطراری در بحرانها را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه ۲۸ پایگاه هلال احمر در مناطق مختلف منتهی به مرز مهران برای ارائه خدمات به زوار اربعین حسینی فعال خواهند بود، افزود: در مسیر اصلی منتهی به مهران پایگاههای امداد و نجات ثابت، موقت و سیار به شکلی چینش شدهاند که حد واسط دسترسی پایگاهها از ۱۰ کیلومتر تجاوز نکند.
علی محمدی با بیان اینکه تلاش مجموعه هلال احمر این است که صورت بروز حادثه با کمترین زمان ممکن به زوار امدادرسانی شود، افزود: ۳۰ دستگاه آمبولانس، ۱۶ دستگاه ستنجات و حدود هزار نیروی عملیاتی در حوزه جوانان، داوطلبان، امدادگران و نجاتگران و کارکنان در ایام اربعین و بهخصوص مرز مهران بهکارگیری خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام یادآور شد: دستگاه بالگرد و همچنین تیمهای آنست یا سگهای زنده یاب، جستجوی پهپادی هم در مرز مهران مستقر خواهد شد.
وی بیان کرد: با استان واسط عراق هماهنگیهایی صورتگرفته که برای حوادث داخل عراق با تلاشهای صورتگرفته امکان دسترسی آمبولانس، ست نجات و اتوبوس آمبولانس برای عملیات امداد و نجات فراهم است.
علی محمدی گفت: پایگاه امداد و نجات پایانه مرزی مهران بهعنوان بزرگترین و مجهزترین پایگاه امداد و نجات مرزی کشور در عرض ۶۵ روز در مهران به بهرهبرداری رسید ویک ظرفیت بسیار خوب برای خدمترسانی به زائران اربعین است که در جهت اسکان تیمهای تخصصی درمانی، امداد و نجات، اورژانس خواهران و برادران، مرکز کنترل هماهنگی عملیاتهای امداد و نجات در دو طرف مرز استفاده خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان ایلام اظهار کرد: در اربعین امسال در صورت بروز هر حادثه آمادگی کاملی برای پاسخدهی در سریعترین زمان ممکن وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از تهدیدهای جدی اربعین امسال بحث گرمازدگی است که در این راستا جمعیت هلالاحمر وظیفه خود را انجام خواهد داد هم در حوزه اتاقهای سرد و هم ۵۲ تخت بستری برای گرمازدگی زوار با حضور کادر پزشکی و پیراپزشکی در نظر گرفته شده است.
نظر شما