محمد رضا حاجی رضا روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: این شبکه برای کمک به امر توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم همچون مرغ، گوشت، برنج و شکر در شرایط خاص ایجاد شدهاست و با بهرهگیری از این ظرفیت از ابتدای سالجاری تاکنون توانستیم بازار محصولات مورد نظر در استان را کنترل کنیم و کالاهای مورد نیاز مردم را در دسترس ایشان قرار دهیم.
وی افزود: حذف واسطه گیری و امکان خرید کالاها برای مردم با قیمت مناسب از جمله مزایای ایجاد قرارگاه مردمی تنظیم بازار در قم بود، همچنین این طرح با تسهیل دسترسی همشهریان به کالاهای مورد نیازشان، موجب ایجاد آرامش روانی و حس اطمینان از وجود کالاهای اساسی در سطح شهر شد.
وی ادامه داد: دراین قرارگاه، گروههایی مسئولیت بازرسی و نظارت بر چگونگی توزیع کالاها در سطح شهر قم را برعهده دارند و همین رصد دقیق از نحوه انجام کار موجب شده تا موضوع توزیع کالاهای اساسی مطابق برنامهریزیها انجام شود و کالاها با سهولت بیشتری در اختیار گروههای هدف قرار گیرد.
گفتنیاست سازمان جهاد کشاورزی قم در حوزه تامین امنیت غذایی استان برنامههای متنوعی را دنبال میکند که یکی از مهمترین آنها افزایش هفت درصدی سطح تولید محصولات این بخش از ۸۵۰ هزار تُن به ۹۰۰ هزار تُن در سالجاری است.
بخش کشاورزی پنج درصد اشتغال و ۶ درصد ارزش افزوده استان را به خود اختصاص داده و این آمار نشان میدهد با ایجاد بسترهای لازم برای افزایش سطح تولید محصولات در این بخش همچون بهرهگیری از توانمندی صنایع تبدیلی و غذایی، علاوه بر تامین امنیت غذایی مردم، تا چه حد میتوان در ایجاد اشتغال جدید و توسعه اقتصادی استان تاثیر گذاشت.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است؛ بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.
نظر شما