«محمد خزایی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این چهار فقره قلع وقم به مساحت ۱۸۰ مترمربع بوده و در سطح روستاهای شهرستان اجرا شده است.
وی با اشاره به فعالیت سامانه ۱۳۱ برای دریافت گزارشهای مردمی در راستای حفاظت از اراضی زراعی و باغی اضافه کرد: گزارشهای مردمی توسط ستاد شهرستانی از طریق سامانه ۱۳۱ اخذ و در سریعترین زمان از تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی جلوگیری میشود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی کنگاور بیان کرد: از ابتدای سال گذشته تاکنون ۶۳ مورد گزارش در ارتباط با تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی در شهرستان گزارش شده است که پس از بررسی اقدامات لازم انجام شده یا میشود.
وی خاطرنشان کرد: تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی در زمینه صیانت از امنیت غذایی کشور با توجه به اهمیت، در قالب قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی مصوب سال ۷۴ و اصلاحیه در سال ۸۵ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است.
خزایی اظهار کرد: بر اساس قانون، هرگونه تغییر کاربری و تفکیک اراضی کشاورزی، ساخت و ساز و دیوارکشی در مزارع و باغات بدون اخذ مجوز از سازمان و مدیریتهای جهاد کشاورزی و امور اراضی ممنوع بوده و علاوه بر قلع و قمع بناهای احداث شده با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.
وی اضافه کرد: در زمینه اجرای این قانون، ماموران سازمان جهاد کشاورزی با شناسایی و پیشگیری از تغییر کاربریهای غیرمجاز با هماهنگی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی برای برخورد ساخت و ساز غیرمجاز و تفکیکهای غیرقانونی اقدام میکنند.
رئیس اداره جهاد کشاورزی کنگاور در ادامه اظهار کرد: این شهرستان با توجه به وجود جاذبههای تفریحی و گردشگری همواره مورد توجه بوده که این مهم موجب شده طی سالهای اخیر شاهد ساخت و ساز خانههای ویلایی در باغات و حاشیه رودخانهها باشیم.
خزایی از عموم مردم به ویژه روستاییان و کشاورزان کنگاور خواست تا در صورت قصد احداث بنا و تاسیسات یا دیوارکشی در اراضی زارعی و باغی متعلق به خود، حتما قبل از هرگونه اقدام از طریق تماس با سامانه ارتباط مردمی حفاظت اراضی کشاورزی "۱۳۱" یا با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مشاوره و برای دریافت مجوز قانونی اقدام کنند.
شهرستان کنگاور در ۹۰ کیلومتری شرق کرمانشاه قرار دارد که بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما