به گزارش روز یکشنبه ایرنا، «علی اقتصاد» در نخستین نشست تخصصی «اقتصاد ورزشی دریا محور» که در کیش برگزار شد با تاکید بر اینکه تجهیزات و امکانات کلوپهای دریایی بسیار گرانقیمت و نگهداری آنها هزینه بر است، اظهار کرد: امروز شرایطی فراهم آمده که با وجود استهلاک تجیهزات، سرمایه گذاران رغبتی برای نوسازی آن ندارند زیرا براساس رویکرد جدید، با اتمام قرارداد یک ساله، کلوپها به مزایده گذاشته میشوند که اتفاقی فاجعه بار است.
وی ادامه داد: کدام آدم عاقلی برای قرارداد یک سالهای که از طریق مزایده عمومی و بدون هیچ نگاه تخصصی و اهلیت سنجی واگذار میشود، حاضر به سرمایه گذاری خواهد بود؟ این تصمیم غیر کارشناسی گردشگری کیش را با آسیب فراوانی روبرو میکند.
مدیرعامل جامعه کلوپدارن کیش گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه شناور در کلوپهای دریایی کیش وجود دارد که سرانجام آن مشخص نیست.
وی با بیان اینکه لوازم مصرفی در کلوپها هیچ یک در داخل تولید نمیشود، افزود: تمامی این هزینهها باید به دلار و از کشورهای خارجی وارد شود که هزینه بسیار بالایی برایمان تحمیل میکند؛ در این مسیر به جای سنگ اندازی نیازمند حمایت هستیم تا صنعت گردشگری دریایی کیش آسیب نبنید.
«اقتصاد» با اشاره به اتمام قرارداد کلوپ داران کیش در دی ماه، اظهار کرد: برگزاری مزایده بدون اهیلت سنجی سبب میشود که جامعه کلوپداران تمامی برنامههای خود برای رونق گردشگری را فعلا متوقف کند.
وی اضافه کرد: سرمایه گذاران نیاز به امنیت سرمایه گذاری دارند و با وجود چالشهایی که در حال حاضر در حوزه سرمایه گذاری وجود دارد، قطع یقین کسی وارد این عرصه نخواهد شد.
به گفته مدیرعامل جامعه کلوپدارن کیش، به زودی کلوپهای کیش ستاره بندی شده و نرخ گذاری تفریحات و بازیهای دریایی نیز براساس ستارههای هر کلوپ تعیین میشود.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد از سفرهای گردشگران به کیش برای استفاده از دریا، تفریحات و ورزشهای دریایی است، اظهار کرد: ۲۳ کلوپ فعال درجزیره کیش در حال ارائه خدمات گردشگری دریایی به کیشوندان هستند.
«اقتصاد» با اشاره به اینکه در نوروز و در پیک گردشگری جزیره تنها از ۵۰ درصد ظرفیت کلوپهای دریای کیش استفاده شد، افزود: کلوپهای دریایی کیش در منطقه شاخص هستند و در دبی با آن حجم بالای گردشگری تنها پنج کلوپ تفریحات دریایی وجود دارد و تنها چند آیتم تفریحات ارائه میشود.
نظر شما