۲۴ساعته شدن تردد مرز خسروی یک اقدام جهادی و انقلابی است

قصرشیرین- ایرنا- فرمانده مرزبانی کشور، ۲۴ ساعته شدن تردد زائران در مرز خسروی را یک کار جهادی و انقلابی بیان کرد و گفت: حجم زائران در این گذرگاه رسمی به عنوان دروازه عتبات عالیات نسبت به سال گذشته بسیار بیشتر شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار «احمد علی گودرزی »بامداد دوشنبه پس از بازدید از پایانه مرزی خسروی و روند تردد زائران، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هم اکنون در سرتاسر استان کرمانشاه پویایی، سرزندگی و شور حسینی برقرار است و شاهد تغییرات بسیار خوبی در زمینه زیرساخت ها برای تردد زائران و سهولت در تردد آن ها هستیم.

وی اظهار کرد: افزایش گیت ها برای ورود و خروج زائران به عنوان یک اقدام جهادی و با پیگیری های فراوان محقق شد و اکنون ۲۴ ساعته شدن تردد بدون وقفه در این این گذرگاه رسمی جای تحسین و خدا قوت ویژه دارد.

فرمانده مرزبانی فراجا در ادامه گفت: پایانه مرزی خسروی به عنوان دروازه عتبات عالیات با فراهم کردن زیرساخت‌های متناسب امسال شلوغ تر از سال گذشته شده است و اقدامات و حضور استاندار متدین و حزب اللهی و کارآمد این استان قابل قدردانی است.

۲۴ساعته شدن تردد مرز خسروی یک اقدام جهادی و انقلابی است

وی از تمامی از دست‌اندرکاران کرمانشاه که تسهیل و راحتی را در مرز رسمی خسروی برای زوار فراهم کردند قدردانی کرد و ادامه داد: مرز خسروی امسال با هماهنگی که با کشور عراق انجام شد و تلاش ها و هماهنگی های وزیر کشور، استاندار کرمانشاه و فرمانده انتظامی در چندین سفر به عراق باعث شبانه روزی شدن خسروی به عنوان دروازه عتبات عالیات به کشور عراق شد.

به گزارش ایرنا قصرشیرین ، در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

سال گذشته در مجموع ۵۰۰ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته ی مسوولان با توجه به توسعه زیر ساخت ها و ۲۴ ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیش بینی ها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلی ترین و قدیمی ترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلا است.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha