خودرو زائران اربعین در موکب‌های فنی و حرفه‌ای کرمانشاه سرویس می‌شود
عکس آرشیوی است

کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه از راه‌اندازی ۲ موکب تعمیر خودرو این اداره کل در اسلام آبادغرب و قصرشیرین در ایام اربعین خبر داد و گفت: استادکاران مکانیک و برق خودرو آموزشگاهای فنی و حرفه ای در ایام اربعین به صورت تیم های ۲ نفره به تعمیر و سرویس خودروهای زائران اباعبدالحسین (ع) در استان کرمانشاه می‌پردازند.

«عزیز نوری» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا؛ همچنین از برپایی موکب های اداره کل فنی و حرفه ای در ورودی استان در شهرهای کنگاور، صحنه، کرمانشاه، اسکان موقت اسلام آبادغرب و سرپل ذهاب خبر داد.

وی همچنین به موکب این اداره کل در قصرشیرین با همکاری سپاه پاسداران اشاره کرد و گفت: در موکب قصرشیرین با هم افزایی سپاه پاسداران؛ روزانه سه هزار غذا پخت و بین زائران توزیع می شود و همچنین شرایط برای استراحت ۱۰۰ زائر و پارک ۸۰ خودرو با پوشش دوربین فراهم است.

نوری اضافه کرد: همچنین یک دستگاه اتوبوس رفت و برگشت بین شهر قصرشیرین و مرز خسروی در موکب قصرشیرین برقرار شده و هرچند عاشقان و شیدایان امام حسین (ع) بیشتر دوست دارند بین قصرشیرین و مرز خسروی را پیاده رویی اربعین انجام دهند اما اتوبوس برای رفت و برگشت آنها نیز فراهم است.

خودرو زائران اربعین در موکب‌های فنی و حرفه‌ای کرمانشاه سرویس می‌شود

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در ادامه گفت: پایگاه اصلی خدمات این اداره کل به زائران اربعین در استان در موکب امیر المومئنین (ع) شهرک حافظیه کرمانشاه است که روزانه به زئران در این موکب صبحانه، نهار و شام و سرویس های جداگانه برای استحمام ارائه می دهد.

نوری همچنین گفت: مامور سرایی این اداره کل نیز در خدمت زائران برای استراحت شبانه ۳۰ خانم و ۳۰ آقا است.

به گزارش ایرنا قصرشیرین ، در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

سال گذشته در مجموع ۵۰۰ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته ی مسوولان با توجه به توسعه زیر ساخت ها و ۲۴ ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیش بینی ها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلی ترین و قدیمی ترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلا است.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha