محمود امانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: هم اینک طرح توسعه ترمینال داخلی فرودگاه مشهد از پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی برخوردار است و با توجه به پیشبینیها تا مهرماه امسال به بهرهبرداری میرسد.
وی اضافه کرد: افزایش پلهای تلسکوپی (ایربریج) فرودگاه مشهد به منظور تسهیل در انتقال مسافران، یکی از تعهدات فرودگاه مشهد است که هم اینک از اجرای چهار پل تکلیفی موجود در برنامه شرکت فرودگاهها، سه پل عملیاتی شده است.
مدیرکل فرودگاه های خراسان رضوی گفت: بهسازی هشت هزار متری پارکینگ هواپیما (اپرون) فرودگاه مشهد همزمان با عملیات حج ۱۴۰۲ انجام شد و توسعه اپرون به مساحت ۷۲ هزار مترمربع نیز در دست اقدام است و در سه ماهه سوم امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
امانی افزود: افتتاح و بهرهبرداری از فرودگاه شهدای گناباد نیز با هزینهای افزون بر ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و با مساحتی در حدود ۳۸۰ هکتار در دولت سیزدهم شتاب گرفت که خدمتی دیگر از دولت به مردم جنوب خراسانرضوی پس از ۲۸ سال انتظار بود.
وی اضافه کرد: ارتقای سیستم فیبر نوری، تجهیز دوربینهای مدار بسته تمام مجموعه ترمینالها و تکمیل ۱۰۰ درصدی ساختمان سپاه حفاظت هواپیمایی فرودگاه مشهد از دیگر طرحهای عمرانی است.
مدیرکل فرودگاه های خراسان رضوی گفت: سامانه کمک ناوبری "آی.ال.اس" جدید این فرودگاه نیز امسال جایگزین سامانه قدیمی با قدمت ۲۶ سال شده است و پیش از فرارسیدن ایام اربعین حسینی، مورد بهرهبرداری کامل قرار گرفت.
امانی افزود: سامانه جدید کمک ناوبری با توجه به وضعیت جوی فرودگاه مشهد در شرایط مه، گرد و غبار و یا هنگام بارندگی و فرود پروازها، به کاهش تاخیر و فرود ایمن پروازها کمک شایانی میکند.
فرودگاه بینالمللی شهید هاشمی نژاد مشهد با گستره ۵۴۰ هکتاری، پس از مهرآباد تهران دومین فرودگاه پرترافیک کشور است که به طور میانگین روزانه ۱۸۰ پرواز و در زمان اوج مسافرتها تا ۲۵۰ پرواز ورودی و خروجی روزانه در آن انجام میشود.
نظر شما