شهرام محمدی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به منظور تایید و تعیین ماهیت محموله موجود در این تعداد تانکر نمونه برداری از آنها انجام شده است.
وی یکی از رسالتهای استاندارد را نمونه برداری و نظارت بر صادرات روغن سوخت تقطیری در این شهرستان به مقصد افغانستان اعلام و اضافه کرد: پس از نمونهبرداری انجام شده مخازن ۳۵ تانکر حاوی روغن سوخت تقطیری توسط آزمایشگاه تایید و سپس مخزن آنها پلمب و صادرات آنها انجام شد.
مسئول نمایندگی استاندارد قروه با اشاره به اینکه بازرسی از واحدهای تولیدی سوخت تقطیری در این شهرستان با حضور ادارات استاندارد، شرکت نفت و اداره صنعت، معدن و تجارت انجام می شود، افزود: نمونه برداری و تعیین ماهیت روغن سوخت تقطیری از واحد تولیدی بهران سازان غرب و پویا روغن قروه به منظور تعیین ماهیت فرآورده صادراتی و جلوگیری از قاچاق سوختهای یارانهای در طول سال انجام میشود.
محمدی با اشاره به اینکه سوخت تقطیری به عنوان یک محصول جانبی در صنعت بازیافت روغنهای کارکرده دارای ارزش بالایی است، بیان کرد: این ماده نوعی ماده سبک پایه نفتی است که به عنوان سوخت صنعتی قابل استفاده بوده و با توجه به کیفیت مناسب آن قابلیت صادرات را نیز داراست.
نظر شما