روحالله صالحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تبریک هفته بانکداری اسلامی افزود: این صندوق پیشرو در ترویج سنت قرض الحسنه در کشور است و خدمات آن با هدف حمایت از نیازمندان و توانمندسازی این قشر انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه صندوق امداد ولایت از سال ۹۵ با شعار " اینجا محل تجمع خیرین است " کار خود را آغاز کرده است، اظهار داشت: فعالیتهای این صندوق در سه بخش توسعه و ترویج فرهنگ خیر و احسان، استفاده از مشارکت گروههای مردمی و خدمات قرضالحسنه ارائه میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه طی سال جاری و سال گذشته بیش از سه هزار فقره وام از طریق صندوق امداد ولایت پرداخت شده است، یادآورشد: سال گذشته ۲ هزار و ۹۲۱ مورد و امسال نیز ۶۴۲ فقره به مبلغ کل ۵۲ میلیارد تومان تسهیلات توسط این بانک پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: سرفصلهای این تسهیلات نیز شامل کارگشایی، ودیعه مسکن، تعمیرات ساختمان و احداث مسکن، اشتغال و کارآفرینی،تسهیلات درمانی و فرهنگی برای دانشجویان و دانشآموزان بوده است.
صالحی به برخی از خدمات نوین این بانک هم اشاره کرد و گفت: ارائه خدمات بانکی همراه بانک و اینترنت بانک، کارت هدیه و بن کارت، تقویت شعبه دیجیتال و ارائه خدمات غیرحضوری از جمله خدماتی است که این بانک ارائه میدهد.
وی با قدردانی از مشارکت مردم خیر و نیکوکار استان در ترویج سنت حسنه قرضالحسنه، افزود: مشارکت خیران در برنامههای اجرایی این نهاد از طریق سپرده گذاری در صندوق امداد ولایت در کنار ترویج سنت قرضالحسنه زمینه کمک و تامین منابع برای رفع نیاز خانوادههای تحت حمایت را بیش از پیش فراهم می کند.
صالحی با بیان اینکه خیران می توانند با سپرده گذاری در صندوق امداد ولایت در ارائه خدمات معوض به خانواده های نیازمند و ترویج سنت حسنه قرض الحسنه مشارکت کنند، افزود: خیران نیک اندیش می توانند با افتتاح حساب نزد صندوق امداد ولایت در گره گشایی مشکلات نیازمندان کمیته امداد را یاری و در قالب طرح قرض ماندگار و سپرده خیران در برنامه های اجرایی این نهاد مشارکت کنند.
به گزارش ایرنا؛ صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در سال ۱۳۹۵ با مجوز بانک مرکزی به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد و هدف از ایجاد و تاسیس صندوق، جذب منابع مردمی در راستای ترویج فرهنگ قرض الحسنه، افتتاح حساب و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان جامعه است.
نظر شما