«محمدطیب صحرایی» یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در چند روز گذشته جریان بازگشت زائرین با سرعت و تراکم بیشتری در حال انجام است و هم در مسیر رفت و برگشت پذیرای این عزیزان هستیم.
وی یادآور شد: در سالهای گذشته باتوجه به اینکه در ایام اربعین مرز خسروی تردد کمتری داشته، مرز سمت عراق یعنی «منظریه» در کربلا کمتر شناخته شده بوده ولی با پیگیریهای انجام شده و توافقاتهای صورت گرفته، در کربلای معلی پایانهای برای انتقال زائرین به مرز خسروی تعیین شده است.
استاندار کرمانشاه گفت: باوجود تراکم و استقبال بسیار خوب مردم از مرز خسروی تا این لحظه مشکل پارکینگ به وجود نیامده است و باتوجه به روند افزایشی زائرین که از مرز خسروی تردد میکنند برای سال بعد باید به فکر افزایش ظرفیت پارکینگها باشیم.
وی عنوان کرد: باتوجه به امکانات زیرساختی و ظرفیتی که در پارکینگهای مرز خسروی وجود دارد، پیشبینی میشود حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار زائر از مرز خسروی به کشور باز گردند.
صحرایی گفت: برای ورود به عراق باتوجه به اینکه مسیر ورودی به این مرز خلوتتر شده مشکلی در خروج زایران اربعین حسینی از کشور از مرز خسروی وجود ندارد.
استاندار کرمانشاه در پایان تاکید کرد: باتوجه به تراکم فعلی جادهها افرادی که وارد کشور میشوند، بلافاصله شروع به رانندگی نکنند. موکبهایی در مرز برای زایران آماده شده که بتوانند با آرامش و راحتی بیشتری سفر خود را ادامه دهند.
به گزارش ایرنا؛ سال گذشته در مجموع ۵۰۰ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته مسوولان باتوجه به توسعه زیرساختها و ۲۴ ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیش بینیها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلیترین و قدیمیترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلا است.
مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.
نظر شما