پولادگر: فعالیت‌های فدراسیون پزشکی ورزشی اعتماد به نفس به ورزشکاران می‌دهد

تهران- ایرنا- معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان گفت: با خدماتی که فدراسیون پزشکی ورزشی ارائه می‌کند، ورزشکاران ملی امیدوار و با آرامش خاطر و اعتماد به نفس بیشتری در رقابت‌ها شرکت می‌کنند و مدال‌های ارزشمندی کسب خواهند کرد.

به گزارش ایرنا، مجمع عمومی سالانه فدراسیون پزشکی ورزشی با حضور سیدمحمد پولادگر معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، آرش فرهادیان مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک، سیداشکان اردیبهشت دبیر مجمع، لاله حاکمی نایب رئیس فدراسیون و جوانمردی دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک به صورت وبینار برگزار شد.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان با اشاره به در پیش بودن بازی‌های آسیایی هانگژو، اوج عملکرد فدراسیون پزشکی ورزشی را در این بازی‌ها و بازی‌های المپیک دانست و افزود: همه همه رشته‌ها از خدمات فدراسیون پزشکی ورزشی منتفع می‌شوند؛ برنامه‌ریزی و تدابیری که در حوزه‌های مختلف با فعالیت این فدراسیون صورت می‌گیرد، کمک حال همه فدراسیون‌های دیگر است.

وی افزود: خدماتی که این فدراسیون در ۲ رویداد مهم بازی‌های آسیایی و المپیک برای قهرمانانی که عصاره قهرمانی ما هستند و با طی مسیر سخت و دشوار موفق به حضور در این رویدادها می‌شوند، بسیار ارزشمند است.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با اشاره به خدمات فدراسیون پزشکی ورزشی در بازی‌های المپیک توکیو، افزود: المپیک توکیو یک تجربه تازه و ویژه ویروس کرونا بود، خیلی خاص برگزار شد، می‌دیدم که چگونه همه روزه طبق پروتکل میزبان همه ورزشکاران و همه کسانی که در دهکده حضور داشتند و بعد از آن که من پارالمپبک بودم و یک تجربه بیرون از دهکده داشتم آنجا نیز همین شرایط سخت بود و همه بایستی که نمونه‌گیری می‌شدند و در یک ساعت به محل تعیین شده می‌بردند. برای همه ورزسکاران در دهکده این زحمت را دوستان فدراسیون پزشکی ورزشی می‌کشیدند و ما که بیرون بودیم و خودمان باید انجام می‌دادیم فهمیدیم که چقدر کار سختی است. چون اگر یک روز نمونه‌گیری انجام نمی‌شد، بلافاصله به سیستم نگاه می‌کردند و اجازه ورود در هیچ کدام از گیت‌ها داده نمی‌شد.

پولادگر ادامه داد: خیلی شرایط خاص و سختی بود و الحق و الانصاف فدراسیون پزشکی ورزشی در آنجا بیشترین کمک را به همه اعضای کاروان کردند، چه در المپیک و چه در پاراالمپیک. یکی از خدمات ویژه‌ و کمک‌های خاصی که این فدراسیون در این دو رویداد خاص دارد همین ارائه خدمات پزشکی است که در بعضی جاها بسیار تاثیرگذار و تعیین کننده است. شاید خیلی‌ها متوجه نشوند که یک ورزشکار در حد المپیک چگونه بعد از یک آسیب‌دیدگی شدید که حتی باعث تصمیم به کناره‌گیری برای برخی می‌شود، فدراسیون پزشکی ورزشی شرایطی را ایجاد می‌کند که باز هم بتوانند در یک میدان بزرگ و حساس مانند بازی‌های المپیک مجددا حصور پیدا کنند.

وی در ادامه با اشاره به صنعت بیمه و اهمیت تنوع خدمات بیمه‌ای، تصریح کرد: خدماتی که در کشورمان به ورزشکاران ارائه می‌شود، خدمات ممتازی است، اما باز هم باید این خدمات را افزایش دهیم و به جوانان کمک کنیم که در این میدان رشد کنند و بتوانند پا روی سکوهای قهرمانی بگذارند که ثمره آن شادابی، نشاط و افزایش غرور ملی در سطح جامعه است. باز هم از زحمات همه دوستان سپاسگزارم و آرزوی موفقیت می‌کنم برای فدراسیون در مامویت خاص پیش رو که بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی است. با خدماتی که این فدراسیون ارائه می‌کند می‌دانم که بچه‌ها امیدوار و با آرامش خاطر و اعتماد به نفس بیشتری در رقابت‌ها شرکت می‌کنند و مدالهای ارزشمندی کسب خواهند کرد.

غلامرضا نوروزی رییس فدراسیون پزشکی ورزشی نیز در این مجمع با اشاره به اینکه این فدراسیون خانه ورزشکاران است، گفت: باید به گونه‌ای پیش برویم که ورزشکاران بدون دغدغه در حوزه همگانی و قهرمانی فعالیت‌های خود را دنبال کنند و اگر خدای ناکرده با مشکلی مواجه شدند بدانند که فدراسیون پزشکی ورزشی خانه آن‌ها است و برای پیگیری مسائل درمانی می‌توانند به آن مراجعه کنند.

نایب رییس کمیته ملی المپیک با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین کمیته‌های فعال در فدراسیون پزشکی ورزشی، کمیته خدمات درمانی است، بیان کرد: وظیفه این کمیته عضوگیری و سازمان‌دهی ورزشکارانی است که کارت خدمات درمانی دریافت می‌کنند.

نوروزی ادامه داد: در سال ۹۸ که به قبل از شیوع ویروس کرونا باز می‌گشت برای نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ورزشکار کارت خدمات درمانی، صادر شده بود. سال ۹۹ در اوج کرونا تعداد ورزشکاران به یک میلیون نفر کاهش یافت و با مشکلات عدیده‌ای روبرو بودیم و با فروکش کردن این بیماری در سال ۱۴۰۱ مجددا شاهد رشد ورزشکاران سازمان‌یافته بودیم و تعداد آن‌ها به نزدیک ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر رسید که در نوع خود بی‌نظیر بود چرا که بسیاری از مسابقات ورزشی به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده بود.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد رشد ۱۰۰ هزار نفری ورزشکاران سازمان یافته در حوزه خدمات درمانی هستیم، اظهار کرد: بررسی اسناد درمانی ورزشکاران و اقدام مهم دیگر فدراسیون پزشکی ورزشی در مورد ورزشکاران معلول بود که در اثر ورزش آسیب‌دیده بودند و هزینه زیادی داشتند و خانواده آن‌ها نیز در بخش نگهداری با سختی‌هایی مواجه بودند. از سال ۹۷ به این فکر افتادیم که برای این عزیزان ماهانه پرداخت کنیم و از مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کار خود را آغاز کردیم و امروز به عدد ۵ میلیون تومان رسیده‌ایم که خوشبختانه رضایت خاطر ایجاد کرده است.

نوروزی یادآور شد: ورزشکاران از دو طریق می‌توانند به درمان خود بپردازند. یک مسیر بیمارستان‌های طرف قرارداد فدراسیون پزشکی ورزشی است و ورزشکارانی که در سراسر کشور مصدوم می‌شوند، می‌توانند به مراکز درمانی سراسر کشور مراجعه کنند و اسناد پزشکی را ارائه کرده هزینه خود را دریافت کنند.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته اقدامات مربوط به جراحی ۲۱ ملی‌پوش سرشناس از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی انجام شد، عنوان کرد: انجام رادیولوژی و تصویربرداری از ۳ هزار و ۴۰۵ ورزشکار نیز مدنظر قرار گرفت. فعال شدن درمانگاه تخصصی قلب و عروق دیگر اقدام انجام شده بود و فعالیت مهم دیگر مربوط به کمیته توانبخشی است که خدمات ویژه‌ای را ارائه می‌دهد و روزی نیست که پیشکسوتان برای انجام فیزیوتراپی مراجعه نکنند و با توجه به هزینه‌های بالای فیزیوتراپی خوشبختانه به فدراسیون پزشکی ورزشی مراجعه می‌کنند و هزینه‌ای از آن‌ها اخذ نمی‌شود.

رییس فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به اینکه آموزش یکی از کمیته‌های مهم این فدراسیون است، گفت: برای بیش از ۹ هزار نفر در سراسر کشور در قالب ۴۰۰ دوره کلاس برگزار شد و دوره ماساژ ورزشی یکی از این دوره‌های مهم است که اشتغال‌زایی خوبی نیز به همراه دارد. کنگره پزشکی ورزشی سال گذشته با حضور ۱۶۳۱ نفر برگزار شد که در نوع خود بی‌نظیر و دارای کارگاه‌های جانبی با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان بود. پوشش پزشکی مسابقات به میزان ۲۴۵ هزار و ۴۷۸ نفر ساعت که بیش از ۸۰ درصد آن به صورت رایگان بود، نیز انجام شد.

نایب رییس کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد: پوشش پزشکی حدود ۴۰۰ هزار نفر-ساعت رویداد بین‌المللی، اردو و مسابقات ملی را داشتیم، گفت: بعضا فدراسیون‌ها کمیته پزشکی دارند که منحصر به فرد است و با توجه به اینکه ممکن است حقوقی دریافت نکنند کامل نیستند، بنابراین بعضا پوشش اردویی فدراسیون‌های مختلف را نیز انجام می‌دهیم. بازرسی از ۲۲ هزار اماکن ورزشی در سراسر کشور در طول سال انجام شد که کمیته نظارت با هماهنگی باشگاه‌ها و حمایت معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان بر سلامت باشگاه‌های کشور نظارت را انجام دادند و در عین حال پیگیری بیش از ۸۰۰ مورد شکایت مردمی ثبت شده در سامانه مدنظر قرار گرفت.

وی در مورد ستاد ملی مبارزه با دوپینگ نیز، خاطرنشان کرد: نظارت ویژه از سوی رییس ستاد که معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان است، صورت می‌گیرد و هزینه‌های ارزی و ریالی نیز پرداخت می‌شود تا نمونه‌ها به موقع به نتیجه برسد و شاهد محیطی پاک در ورزش ایران باشیم.

ارائه گزارش عملکرد سال ۱۴۰۱ توسط نوروزی رئیس فدراسیون، سخنرانی سید محمد پولادگر رئیس مجمع در خصوص خدمات فدراسیون، تشریح سرفصل‌های مجمع برای اعضا توسط اردیبهشت دبیر مجمع، ارائه گزارش مالی توسط سعید غلامی خزانه‌دار و مدیر امور مالی و تصویب عملکرد سال ۱۴۰۱، تصویب تقویم عملیاتی فدراسیون و تصویب گزارش مالی و حسابرسی از جمله سرفصل‌ها و مصوبات این مجمع بود.

همچنین اعضای مجمع، آئین‌نامه کمیته خدمات درمانی فدراسیون را با تغییرات جدید به تصوب رساندند.

اردیبهشت پس از پایان مجمع در این خصوص اظهار داشت: این آیین‌نامه در جهت رفاه حال ورزشکاران آسیب دیده و پوشش قابل توجه هزینه‌های درمان آنان ارائه و به تصوب اعضای مجمع رسید. این خدمات از حدود یک ماه پیش و پس از تصویب هیئت رئیسه فدراسیون عملیاتی شد و رضایت خاطر ورزشکاران را به دنبال داشت. از دیگر مصوبات این مجمع تصویب آیین‌نامه تاسیس و اداره مراکز درمانی هیئت‌های استانی پزشکی ورزشی به منظور یکسان‌سازی و قانونمند کردن بیش از پیش ارائه خدمات درمانی در هیئت‌های استانی بود که با تصویب اعضای مجمع عملیاتی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha