به گزارش ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، «محمدمهدی حیدری» در خصوص روند تعیین حریم گسلی شهرها اظهار داشت: تعیین و تدقیق حریم گسلی ۳۹ شهر توسط مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی انجام شده و یا در حال انجام است که از این طریق تلاش داریم تا میزان خسارت را از زلزلههای پیشرو در سرزمین لرزه خیزمان به حداقل ممکن برسانیم.
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با یادآوری تدقیق و تعیین حریم گسل ۶ شهر تهران، زنجان، کرج، مشهد، تبریز و کرمان و ابلاغ نقشههای آن برای اجرا در سالهای گذشته، توضیح داد: تدوین نقشههای حریم گسلی شهرهای شیراز و بم نیز به اتمام رسیده و منتظر تصویب و ابلاغ توسط شورای عالی شهرسازی و معماری است تا بتواند در این دو شهر به اجرا درآید.
حیدری ادامه داد: تدقیق و تعیین نقشه حریم گسلی شهرهای اهواز، کرمانشاه، قم، زاهدان، بندرعباس، قزوین، کاشان، بجنورد، ساوه، بیرجند، خرمآباد، همدان، اراک، بروجرد، یاسوج، اصفهان، رشت، یزد، سنندج، آمل، بوشهر، سمنان، خوی، دماوند، ساری، قائمشهر، لاهیجان، سیسخت، گرگان، ارومیه و اردبیل نیز در حال انجام و در مراحل مختلف مطالعه است.
وی تصریح کرد: با ابلاغ نقشه حریم گسلی شهرها، هرگونه ساخت و ساز ساختمانهای مهم بر روی حریم گسلهای پرخطر ممنوع و از این کار جلوگیری خواهد شد.
حیدری تابآور شدن شهرها را راهکاری برای حفظ سرمایههای ملی و افزایش میزان رضایتمندی مردم عنوان کرد.
نظر شما