خانواده ها برای ثبت نام فرزندان خود در مدارس زودتر اقدام کنند

یاسوج - ایرنا- معاون برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: چنانچه اولیایی برای ثبت نام دانش و ثبت کتب درسی دانش آموزان شان اقدامی انجام نداده باشند در این دو هفته باقی مانده هرچه سریعتر اقدام کنند تا با مشکلاتی همچون تکمیل ظرفیت کلاس ها روبه رو نشوند.

به گزارش ایرنا، ایمان سبحانی نژاد روز شنبه در نشست هماهنگی پروژه مهر دانش آموزان عشایر این استان با تاکید بر اهمیت بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید در خوابگاه شبانه روزی گنجه ای عشایر، اظهار کرد: تمامی اقدامات و برنامه ریزی های این اداره کل به منظور خلق مدرسه ای اثربخش برای دانش آموزان باشد و در سایه شعار معلم تمدن ساز، مدرسه اثربخش و ایران قوی ، مدیران و معلمان نقش هویت سازی فرهنگی خود را به درستی ایفا کنند.

وی افزود: پروژه مهر یکی از ابرپروژه های آموزش و پرورش استان بوده و تلاش بر این است که پروژه ماندگاری نسبت به سال های گذشته اجرایی شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اقدامات موثری در دولت مردمی ایران قوی نسبت به جایگاه آموزش و پرورش در این ۲ سال انجام گرفته است.

سبحانی نژاد تاکید کرد: یکی از اقدامات خوب دولت اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان بود که حرکتی انقلابی در این دولت محسوب می شود که توانست دغدغه های مقام معظم رهبری را نسبت به جایگاه و شان معلمان در سطح کشور اجرایی و عملیاتی کند.

وی ادامه داد: در راستای رفع دغدغه های مالی و اقتصادی معلمان گام های خوبی برداشته شده البته باید در نظر داشت که سیاست این دولت، کیفیت بخشی به امر آموزش و تربیت در مدارس است.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سراسر استان جرقه ستاد پروژه مهر تقریبا بیش از سه ماه پیش زده شده است و کمیته ها فعالیت های خود را آغاز کرده اند و در مناطق عشایری هم این مهم به قوت در حال فعالیت است.

وی عنوان کرد: سامانه ثبت نام دانش آموزی ( سیدا) در سطح استان فعال شده است.همچنین پایگاه های سنجش سلامت در استان برای شناسایی قابلیت های دانش آموزان و جای دهی آن ها در مدارس دولتی و استثنایی فعال است.

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تلاش انجام شده در آموزش و پرورش عشایر، نیز گفت: سال ۱۴۰۱ کسب رتبه‌ های برتر در سطوح دانش‌آموزشی و معلمان محقق شد و به اهداف مطلوبی رسیدیم و امسال هم بنا داریم برنامه های تحولی در مدارس عشایری استان اجرایی شود.

علی رحیمی انور افزود: دانش آموزان مستعد از سردسیر تا گرمسیر باید شناسایی شوند و یک دانش آموز هم نباید از تحصیل باز بماند حتی اگر در مناطق سخت گذر و دورافتاده باشد و تلاش ما تحقق عدالت آموزشی در تمام مناطق استان است.

استان کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲۶ هزار نفر جمعیت،هشت شهرستان و۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه و حدود ۱۷۲ هزار دانش آموز و بزرگسال و در بیش از ۳۰۱۸باب آموزشگاه زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد دانش آموز، ۱۲هزار در پیش دبستانی و مهدکودک استان حضور دارند.

۷۰ هزار نفر از جمعیت ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد بصورت عشایری زندگی می کنند و سه هزار و ۷۰۰ نفر در سه مقطع تحصیلی (متوسطه اول و دوم و مقطع ابتدایی) در مدارس عشایری استان مشغول به تحصیل هستند.

مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha