به گزارش ایرنا، مهران فاطمی شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان یزد ، افزود: برنامه منظم و مختصر برای شروع سال تحصیلی جدید باعث می شود خاطره خوبی بر ذهن ها بماند و بتوانند پرانرژی سال جدید را شروع کنند.
وی ادامه داد: بهویژه برای سال اولی ها نیز برنامه ریزی بیشتری لازم است؛ همچنین شهرستان ها نیز این برنامه را جدی گرفته و مراسم مختصر و مفید و حداکثر نیم ساعت برگزار شود و دانش آموزان را نباید زیاد معطل کرده و بر روی پا نگه داشت.
استاندار یزد گفت: شهرداری یزد ستاد مهر نشکیل داده و حمل و نقل، ترافیک، زیباسازی مدارس و مناسب سازی خیابان های منتهی به مدارس را در دستور کار قرار داده که قابل تقدیر است و فرماندران شهرستانها نیز مثل این ستاد را برای شهرداری های مناطق خود تشکیل دهند.
فاطمی ادامه داد: در شهرستان ها حتما نیازمندی های مدارس بصورت جدی مورد پیگیری قرار گرفته و رفع وشود مسئله ترافیک، مهم ترین مسئله بعد از سرویس مدارس است و ساعت بازگشاریی مدارس باید تنظیم شود تا کمترین ترافیک را داشته باشیم.
رییس شورای آموزش و پرورش استان یزد گفت: در صورت نیاز حتی در روزهای ابتدایی مهر ماه امکان جابجایی ساعت اداره ها نیز وجود دارد تا کمترین مشکل را در مورد ترافیک داشته باشیم و نباید در این زمینه خانواده ها دغدغه ای داشته باشند.
وی ادامه داد: در مورد ثبت نام نیز برخی از خانواده ها دچار سر در گمی هستند و حتما مدیریت شود چون مردم ناراحت هستند و پاسخگویی به مردم در مورد ثبت نام در اولویت آموزش و پرورش باشد و ستاد پاسخگویی حتما در مدارس تشکیل شود.
فاطمی اظهار داشت: در مورد تقارن هفته دفاع مقدس با هفته بازگشایی مدارس نیز برنامه ریزی لازم صورت گیرد؛ همچنین شهریور و مهر از ماههای پرکار آموزش پرورش است و قدر دان زحمات همه مدیران و معلمان و کادر آموزشی هستیم.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد نیز در این نشست گفت: ارتباط مداوم با دانش آموزان به منظور ارتقای معرفت دینی باید انجام شود و راه مبارزه با دشمنان این است که قرآن و دین را در مدارس گسترش دهیم.
آیت الله محمد رضا ناصری افزود: کلاس های معرفت نماز برای بهره مندی از معارف قرآنی در مدارس برگزار شود و نشست و برخواست و جلسات باید همراه با گسترش معنویت در مدارس باشد.
وی اظهار داشت: معلمان این حوزه نیز باید متخصص و دغدغه مند و حرکت آنها برای خدا باشد و اگر معنویت دانش آموزان خدایی شد قطعا در خانه و خانواده نیز با این تربیت دینی موثرتر خواهند بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این نشست گفت: تبدیل مدرسه به پایگاه مردمی و اجتماعی محله و توجه ویژه به ارتقای آموزش مدارس با اولویت مدارس دولتی در راس فعالیتهای این اداره کل قرار دارد .
محمد کاظم رحیمی نژاد افزود: بهبود وضعیت فیزیکی مدارس از نظر استحکام و ایمنی ، مناسب سازی فضای آموزشی ومحوطه و کلاس ها با توجه به نیازهای دانش آموزان، زیباسازی مدارس، توجه ویژه به نمادهای اسلامی و ملی، ساماندهی نیروی انسانی ، ساماندهی دانش آموزان برای آغاز سال تحصیلی نیز از دیگر اقدامات انجام شده است.
وی ادامه داد: شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل نیز از دیگر اقدامات در حال انجام است و آماده سازی مدارس و بهره گیری از ظرفیت سایر دستگاه ها و مردمی سازی نیز در قالب ۶ کارگروه پیگیری می شود و بازدید های دوره ای نیز از مناطق استان انجام شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد گفت: مانور بازگشایی مدارس نیز در ۱۴ شهریور امسال برگزار شد و اجرای طرح شهید عجمیان نیز برای زیباسازی و شاداب سازی مدارس در محلات کمتر برخوردار از دیگر فعالیت های انجام شده است.
شهردار یزد گفت: ۳۴ تقاطع چراغ دار در سطح شهر وجود دارد که در حال بررسی و آماده سازی مجدد است و با شروع سال تحصیلی نیز آموزش ۳۵ هزار دانش آموز در مدرسه ترافیک در دستور کار قرار دارد.
ابوالقاسم محی الدینی افزود: برای زیباسازی نیز ۲۵ مدرسه عمدتا دولتی و بهویژه در مناطق کمتر برخوردار انجام خواهد شد و مدیران مناطق نیز مقرر شد مدارس پرجمعیت را زیبا سازی نموده و لکه گیری کوچه ها ی منتهی به مدارس نیز در دستور کار قرار گیرد.
وی اظهار داشت: در مورد سرویس مدارس نیز اقدامات لازم در دست اقدام است و مراحل ثبت نام و ساماندهی این حوزه طی فراخوانی پیگیری شده و امیدواریم با ورود خودروهای جدید خریداری شده و همچنین ساماندهی خودروهای شخصی بخشی از این معضلات رفع شود.
در این نشست تعدادی دیگر از اعضا نیز پیشنهادات و درخواست های خود را مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
نظر شما