غلامرضا مالکی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این رشته ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی و متناسب با ماموریت مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان تعریف شده و بیشتر آنها در زمینه های فرهنگ و هنر و خدمات اجتماعی است.
وی یکی از این رشته ها که برای نخستین بار در کشور در اصفهان، تدوین و راه اندازی شد را " مهندسی فناوری بالگرد " عنوان و اضافه کرد: این رشته در مرکز " شهید وطنپور " اصفهان ارائه می شود.
مالکی همچنین به حذف شدن حدود ۳۵ درصد از کد رشته های تحصیلی در این دانشگاه در سال جاری اشاره و خاطرنشان کرد: مهر سال گذشته ۳۹۰ کد رشته در مراکز مختلف دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان داشتیم که از مهر امسال به ۲۴۶ رشته کاهش می یابد.
وی درباره دلیل و چگونگی حذف شدن این رشته ها توضیح داد: میانگین پذیرش دانشجو در هر مرکز این دانشگاه در پنج سال گذشته مورد بررسی قرار گرفت و رشته هایی که میزان پذیرش دانشجو در آنها در این مدت کمتر از ۱۰ نفر بود، شناسایی و احصا شد.
مالکی ادامه داد: با توجه به نیازسنجی صورت گرفته مشخص شد که تقاضا برای تحصیل و بازار کار در این رشته ها وجود ندارد به همین دلیل این رشته ها حذف شد.
وی همچنین از آغاز به کار مرکز علمی کاربردی شهرک سلامت اصفهان در سال تحصیلی جدید با چهار کد رشته در زمینه تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: شهرک سلامت یکی از مراکزی است که طرح " تضمین اشتغال" در آن اجرا می شود بطوریکه متعهد شده است که تعدادی از دانشآموختگان این مرکز را در همان شرکت یا مجموعههای وابسته به آن به کار گیرد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان با تاکید بر اینکه آموزش های ارائه شده در این مرکز منطبق بر نیاز بازار کار است، تصریح کرد: طرح " تضمین اشتغال " نیز با همین هدف و برای نخستین بار در سطح دانشگاه علمی کاربردی پیگیری میشود.
مالکی با بیان اینکه با توجه به حذف برخی از رشته ها، تلاش ما بر این است که سرفصل دوره های عملی بطور کامل اجرا شود، افزود: از طرفی در بخش فرهنگی نیز فعالیت هایی که سبب تقویت فرهنگ کار و مهارت آموزی می شود، اجرا خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: پذیرش دانشجویان در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی تا بیستم شهریور جاری ادامه دارد.
دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان ۲۲ مرکز فعال با حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۱۳۶ کد رشته در مقطع کاردانی و ۱۱۰ کد رشته در مقطع کارشناسی دارد.
"تضمین اشتغال" یکی از طرح های جدید دانشگاه علمی کاربردی کشور است که با هدف بهبود کیفیت آموزش و ایجاد زمینه بهتر برای ورود دانش آموختگان به بازار کار در حال پیگیری است.
این طرح از مهر امسال در مراکز علمی کاربردی شهرک سلامت، سیتی سنتر و گروه صنعتی انتخاب در استان اصفهان اجرا میشود.
نظر شما