تجربه‌های فرهنگی باید روایت‌گری و تبیین شود

بروجرد - ایرنا - دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور گفت: تجربه‌های فرهنگی باید روایت‌گری و تبیین شود و دانشگاه می‌تواند در این زمینه حرکت کند.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگی عمومی که در دفتر امام جمعه بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: ۱۲ استان را بازدید کردیم و بروجرد از شهرهای مهم و موثری بوده که از قدیم صاحب فضیلت و علمای بزرگی است.

وی افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی، یک شورای سیاستگذاری است که ۳۰ سیاست کلان توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده و ذیل سیاست‌های کلان، سیاست‌های اجرایی و عملیاتی است که ۳۰ نفر عضو این شورا هستند.

دبیر شورای عالی انقلاب اسلامی تصریح کرد: جایگاه شورا باید شان قرارگاهی پیدا کند و مصوبات هم اجرایی شود که در این راستا مرکز رصد و نظارت راه‌اندازی شده و ۷۵ رصدخانه علمی و فرهنگی در کشور وجود دارد که برای نخستین‌بار، یک ستاد رصد راه‌اندازی شده است.

حجت‌الاسلام خسروپناه با اشاره به نظارت بر دستگاه‌ها، اضافه کرد: برای اولین‌بار دستگاه‌ها در شورای عالی انقلاب گزارشات خود را اعلام می‌کنند و در این زمینه، قرارگاه حجاب و عفاف در دبیرخانه ایجاد شده که کار رصد را انجام می‌دهد.

وی بیان کرد: ۳۰ درصد قرارگاه شکل گرفته است و میزهایی راه‌اندازی شده که جبهه‌های مردمی موثر وارد شده و در بحث اشتغال، اعتیاد و سایر آسیب‌های اجتماعی اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

دبیر شورای عالی انقلاب اسلامی گفت: یکی از اولویت‌های مهم ما آموزش و پرورش است که باید تقویت شود، همچنین نقشه جامع علمی کشور بازنویسی می‌شود.

حجت‌الاسلام خسروپناه افزود: شهرستان‌ها می‌توانند در پیشبرد اهداف شورای عالی انقلاب فرهنگی نقش خود را ایفا کنند که نقشه مهندسی فرهنگی به استان‌ها ابلاغ شده و باید برش شهرستانی تهیه شود تا برای برنامه‌های چندساله برنامه‌ریزی کنند.

فرماندار ویژه بروجرد گفت: چند مسئله در آموزش‌ و پرورش نگران‌کننده بوده یکی از مسائل این بوده که مدارس غیرانتفاعی بر مدارس دولتی ارجحیت داده شده به‌ طوری‌که در کنکور سراسری ۷۰ درصد قبولی‌ها از مدارس غیردولتی است.

مسلم مرادی با بیان اینکه با توجه به شرایط اقتصادی کشور در بلندمدت پدیده بدی را ایجاد می‌کند که باید به این مهم توجه شود، افزود: مسئله بعدی این بوده که تعدادی از معلمانی که جذب می‌شوند وضعیت سنی ۵۰ ساله هستند که این افراد قدرت ارتباط‌گیری با دانش‌آموز را ندارند.

فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: کمبود معلم یک مسئله و معلمان جذب شده مسئله دیگری است که باید به آن‌ها توجه و در گزینش معلمان تجدیدنظر شود.

مرادی اضافه کرد: همچنین در حوزه بهداشتی و درمانی، در بروجرد کمبود ۳۰۰ پرستار داریم و بیشتر کسانی که در سال‌های قبل جذب شدند، غیربومی هستند که اغلب آن‌ها درخواست انتقال به شهر خود را دارند.

وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کرده اند و فرهنگ را زیربنای تمام مسائل می‌دانند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha