فرهنگ کتابخوانی در بوستان‌های شاهرود نهادینه شد

شاهرود - ایرنا - شهردار شاهرود با بیان اینکه فرهنگ کتابخوانی در بوستان‌های این شهر نهادینه شده است، گفت: فعالیت کتابداران و علاقه‌مندان این حوزه در بوستان‌ها به عنوان فضای عمومی شاد و مفرح، جدای از دغدغه‌های روزانه، در ترویج مطالعه مفید و شادی‌بخش است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن احمدی روز یکشنبه در نشستی که با اعضای مرکز فرهنگی بانوان «محیا» در عصمتیه شاهرود برگزار شد، افزود: بوستان بانوان این شهر مکانی برای تمرکز بیشتر بر فعالیت‌های تحول گرایانه در جسم و روح بانوان با بستری مناسب ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه بانوان از اقشار تاثیرگذار و اصلی هر خانواده محسوب می‌شوند، ابراز کرد: کتابخوانی و مطالعه مفید در مدیریت چالش‌های فردی و اجتماعی هدفمند خانواده و راه‌های برون رفت سریع و آسان نقش بسزایی دارد.

فرهنگ کتابخوانی در بوستان‌های شاهرود نهادینه شد

شهردار شاهرود به اجرای برنامه‌های گوناگون فرهنگی و هنری بوستان‌های این شهر در راستای ارتقای سلامت جسم و روان مردم اشاره کرد و گفت: کتابخوانی، قصه گویی، جمع‌خوانی و فعالیت‌های هنری کودکان و نوجوانان در روزهای هفته توسط علاقه‌مندان و کتابداران این شهر در بوستان‌ها اجرا می‌شود.

احمدی تاکید کرد: تمامی فعالیت‌های این حوزه و خدمات مربوطه به آن بدون تامین امنیت روانی و استفاده مدون از وسایل ارتباط جمعی و فضای مجازی امکان پذیر نخواهد بود.

ارتباط مطالعه با اهمیت خدمات شهری

رییس شورای شهر شاهرود هم در این نشست گفت: فرهنگ‌سازی خانوادگی برای استفاده و مدیریت متناسب خدمات شهری، تسریع و گسترش این خدمات به مردم توسط رسانه‌ها ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

حمیدرضا قنبریان با بیان اینکه آموزش از طریق مطالعه کتاب، نشریات ادواری و فضای مجازی، می‌تواند در کمک به حوزه خدمات شهری موثر باشد، ابراز کرد: جداسازی زباله‌ها از مبدا و همچنین پرداخت به‌موقع عوارض شهرداری گام موثری به منظور توسعه بیشتر خدمات شهری به شهروندان بشمار می‌رود.

رییس موسسه فرهنگی «محیا» شاهرود هم گفت: این مرکز فرهنگی بانوان با هدف ترویج فرهنگ اسلامی و مهارت‌های زندگی، بانوان ۶ سال به بالا در این شهر و استان‌های مازندران، گلستان و قم آموزش‌هایی ارایه می‌دهد.

حجت الاسلام محمد سعیدی با بیان اینکه کارکنان این موسسه پژوهش‌های روز متناسب با حوزه‌های مختلف فرهنگی و خانواده را به سرانجام می‌رسانند، ادامه داد: نتیجه پژوهش‌ها و فعالیت‌های فرهنگی مربیان این موسسه با امید تاثیر بهتر بر زندگی مردم پیگیری و برنامه‌ریزی شده است.

توسعه کتابخوانی در محیط های شهری

رییس اداره کتابخانه‌های عمومی شاهرود هم در این نشست گفت: کتابداران این شهر در فعالیت‌های اجتماعی و گسترش آن در میان اقشار جامعه و خانواده‌ها از ظرفیت‌های مختلف شهری استفاده می‌کنند.

سید ابراهیم موسوی با بیان اینکه فضای مسجدها، بوستان‌ها و برخی مکان‌های عمومی شهری برای توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه مفید است، افزود: این مکان‌ها برای کتابخوانی توسط کتابداران با هماهنگی‌های برون بخشی دستگاه‌های اجرایی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رییس اداره کتابخانه‌های عمومی شاهرود ابراز کرد: فعالیت‌های فرهنگی و کتابخوانی کتابداران با محوریت کودکان و نوجوانان در جای جای شهر گسترش یافته است.

به گزارش ایرنا، از ۱۷ کتابخانه فعال شهرستان شاهرود، ۹ باب شهری و هشت باب روستایی هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha