به گزارش شامگاه یکشنبه ایرنا از مرکز خبر حوزه، آیت الله سیدمحمد سعیدی در دیدار حجتالاسلام محمدطاها مهری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم، با اشاره به عهدنامه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر برای استانداری مصر، اظهار کرد: این عهدنامه در حقیقت منشور حکومتداری است که در همه عرصههای اداره جامعه می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه هر بخش از حکومت باید از دیدگاه خود این عهدنامه را مورد ارزیابی قرار دهد و نقطه نظرات و موضعگیریهای امیرالمؤمنین (ع) را استخراج کند و به کار گیرد، افزود: یکی از نکات مورد توجه این عهد نامه توصیه امیرالمؤمنین (ع) به مالک است که فرمودند با سنتهای خوبی که در جامعه رایج است مخالفت نکن و آن سنتها را حفظ کن.
تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه باید سنتهای خوبی که در باب امدادرسانی قبل از شما وجود داشته حفظ شود، گفت: با توجه به منابعی که در اختیار دارید خوب است که نیازهای مردم اولویت سنجی شود و بر اساس اولویتهایی که برای جامعه مفید است خدمات ارایه شود.
وی ادامه داد: قم از این نظر که حرم یک بانو و مرکز حوزه علمیه و علوم اسلامی است یک شهر منحصر به فرد در میان کشورهای اسلامی است که باید ویژگیهای این شهر در نحوه خدمترسانیها مدنظر باشد و گروههای خاصی که در قم هستند باید در امدادرسانیها مورد توجه بیشتری قرار گیرند.
در ابتدای این دیدار نیز حجتالاسلام مهری به ارایه گزارشی از کمیته امداد قم پرداخت و گفت: کمیته امداد قم ۲۱ هزار خانواده مددجو دارد و حدود ۴۰ هزار نفر را تحت پوشش حمایتی دارد و در کنار آن بیش از ۶ هزار نفر از ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد هستند که ۳۷ هزار حامی برای حمایت از این افراد ساماندهی شدهاند.
وی گفت: کمیته امداد قم ۱۲۰ خدمت به خانواده های نیازمند با توجه به نیازهایی که دارند ارایه می کند که این نیازها توسط ۶۰ مددکار که به صورت مداوم با مددجویان در ارتباط هستند احصا و برای رفع نیازها اقدام میشود.
نظر شما